Брой 8 25.II-02.III. 2020

Любов и секс:

Малките тайни на щастливия брак

Понякога щастливият брак изглежда като приказка, която трудно може да се превърне в реалност. Истината е, че независимо от трудностите, през които преминавате, всичко е във вашите ръце. Ето и няколко тайни, които биха могли да помогнат на теб и на съпруга ти да не се отказвате дори и в моменти на голяма семейна криза:


№1: Винаги питай как е минал денят му

Всяко човешко същество се нуждае от внимание. И какво по-хубаво от това да се прибереш у дома и да споделиш с любимия си човек как е минал денят ти, а след това той да разкаже за неговия.


№2: Кавгите са просто кавги

Може да обожаваш партньора си и едновременно с това периодично да се възмущаваш от действията му. Не бива да позволявате на дребните ежедневни кавги да се превръщат в причина за раздяла.


№3: Правете изненади

Тук не става въпрос за нещо грандиозно. Малките изненади обикновено са най-хубавият жест на любов и внимание. Например: съпругът ти харесва определен шоколад? Купи му просто така без повод и го зарадвай.


№4: Имайте лично пространство

Излизайте с приятели, но отделно. По този начин ще избегнете рутината и еднообразието в отношенията ви. Всеки трябва да има лично пространство, за да може бракът ви да не се превръща в обсебване.


№5: Целувка

Задължителен елемент не само на среща, но и на раздяла. Този акт означава много и за двама ви!


№6: Говорете за любов по-често

Думите "обичам те" не притесняват никого, дори ако ги използваш по-често.


№7: Помагайте си

Ако съпругът ти е болен, поеми домашните му задължения и се погрижи за здравето му. Сигурни сме, че той би направил същото за теб.


№8: Прекарвайте време заедно

Организирайте си кратки пътувания, разхождайте се, гледайте филми и ходете на театър.


№9: Обичайте се безусловно!

Това може би е най-важният елемент от щастливия брак.Източник и снимка: cosmopolitan.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.Астро-аспектиНа 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителностНа 26.02. Слънце в съвпад с R-МеркурийНа 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуванеНа 28.02. Венера в квадратура с П...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи