Брой 30 23.VII-29.VII. 2019

В света на известните:

Марая Кери: Била съм само с петима мъже

Марая Кери безспорно е един от секссимволите на 90-те. Зад гърба си има два брака (с Томи Мотола от 1993 г. да 1998 г. и с Ник Кенън от 2008 г. до 2016 г.), един разтрогнат годеж с австралийския милиардер Джеймс Паркър, като през годините е свързвана с безброй мъже, с които се предполага, че е имала връзка (Ерик Бенет, Маркус Шенкенберг, Дерек Джетър и др.) Връзката й с Джеймс Паркър приключи през 2016 г., като съвсем скоро след това Марая започна нови отношения с танцьора Брайън Танака, с когото продължават да бъдат заедно.


Въпреки това, Марая твърди, че е била интимна само с пет мъже в живота си и имиджът й просто заблуждава:


„В сравнение с останалите жени в тази индустрията, аз съм направо светица. Не съм била с толкова много мъже, колкото хората предполагат. Всъщност, те са само пет – пет за целия ми живот“, споделя 49-годишната певица пред американския Cosmopolitan, чиято августовска корица краси.В интервюто тя споделя и някои подробности за първия си брак с Тони Мотола. Тогава Марая е едва на 23 години, а Тони все още е президент на една от най-големите звукозаписни компании – Sony Music. Мотола е с 20 години по-голям от Марая и упражнява огромен контрол върху живота й и кариерата й:


„Бях почти като затворник. Нямах свободата, полагаща се на всяко човешко същество“, споделя певицата пред списанието. През 2013 г. в книгата си „Hitmaker: The Man and His Music“самият Томи Мотола нарича връзката им „непристойна“ и казва, че я смята за грешка. „Съжалявам за болката и дискомфорта, които съм й причинявал. Намеренията ми винаги са били добри и съм действал в нейна полза“, пише той.


Може би с тези признания Марая иска покаже, че нещата често не са такива, каквито изглеждат, колкото и лесно да е да им се даде оценка отстрани.Колко мъже е имала в живота си, знае само тя, макар и повечето й връзки да са протекли пред очите на всичките йфеновете и зоркото око на пресата.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде напълно различна от това, което бихте очаквали. Във финансов план не са изключени затруднения, внезапни промени. Защо да се връщате към миналото, когато има много какво да очаквате от бъдещето? Ако вашият партньор иска нещата по определен начин, така да бъде. Вие сте двама д...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи