Брой 3 16.I-22.I. 2018

Животът какъвто е:

Мъжът ми краде от нашето семейство, за да издържа брат си и жена му

Със съпруга ми сме заедно от две години и живеем в къща, наследство от родителите ми. Обичаме се, уважаваме се, и може би всичко щеше да е чудесно, ако не е паразитът, който ни лежи на гърбовете - братът на съпруга ми. Семейството на брат му живееше при старата им майка и се издържаха единствено с нейната пенсия. И двамата с жена си не работят никъде, детето им расте без всякакви грижи и е на самооцеляване, но това е отделна история. Преди време свекърва ми размени къщата си за два малки апартамента и замина при сестра си в провинцията.


Аз подозирам, че тя постъпи така, защото й беше омръзнало цялата й пенсия да отива за издръжка на лентяите. Деверът е здрав и силен мъж, но го мързи да работи. От сутрин до вечер спи, или гледа телевизия. От няколко месеца забелязвам обаче, че парите ни буквално се изпаряват. Продуктите, които купувам - също. Преди няколко дни видях между старите кашони в килера една скрита чанта. Отворих я - пълна с кафе, захар, олио, че и консерви с месо имаше. Нищо не казах на мъжа си, но когато на другия ден я потърсих, чантата я нямаше.


Ядосана вдигнах скандал на съпруга си и истината излезе на бял свят. Първоначално мъжът ми се опита да излъже, че чантата не била негова, но после си призна всичко. Оказа се, че вместо да пазарува за нашето семейство, той храни брат си - търтея. Умрях от яд. Аз се стискам за всичко, не смея да ида да си направя нова прическа, не мога да си позволя маникюр или да купя на децата прилични дрехи, а той да хрантути чуждото семейство. Брат му бил, съжалявал го, а мен кой ще съжали, че от сутрин до вечер се трепя като роб? Как да вразумя мъжа си и да спре да дава парите си на лентяите?


Николета

Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи