Брой 12 20.III-26.III. 2018

Любов и секс:

Мъже ни шушнат как да го докараме до екстаз

Ако искате да го накарате да забрави на кой свят се намира, сега е моментът да се възползвате от секс съветите по-долу, базирани на личния сексуален опит на няколко мъже. Вижте какво може да доведе до неистов екстаз в леглото всеки мъж:


„Когато приятелката ми прокара нежно език по зоните около ушите, това ме подлудява. Преживяването е неописуемо и ви уверявам, че няма мъж, който да не потвърди думите ми.“ - Стоян, 23 г.


„Докато я целувам по онова нежно местенце там долу, тя прокарва пръсти по косата ми. Това ме побърква от кеф.“ - Дони, 34 г.


„Когато тя си навлажнява устните в нетърпеливо очакване да опита вкуса на възбуденото ми достойнство.“ - Само, 22 г.


„Обожавам онзи момент, в който тя се навежда пред мен, подпирайки се с едната си ръка на скрина. С другата бавно повдига роклята си, за да разкрие пред мен онези изумително влудяващи извивки, които те оставят без дъх.” - Георги, 23 г.


„Никога няма да забравя онзи възбуждащ момент, в който тя, докато миеше съдовете, се оплиска леко с вода, а зърната й лъснаха под намокрената, залепнала по гърдите й бяла блузка.“ - Иван, 22 г.


„Всеки път, когато видя жена да отпива глътка от шише с напитка, си представям как устните й се плъзгат върху мен." - Петър, 21 г.


„Приятелят ти винаги ще иска да пазарува с теб, стига да го пускаш в съблекалнята, докато мериш новата си рокля, а защо не – бельо.“ - Данчо, 32 г.„Побърквам се, когато тя ме целува долу и го прави с цялата си страст и енергия, на които е способна.“ - Стенли, 26 г.


„Веднъж, по време на работа, телефонът на офиса ми иззвъня. На линията беше приятелката ми, която стенеше, докато се докосва по тялото. Това ме изкара извън релси и ми трябваше доста време, докато се осъзная. Беше невероятно преживяване.“ - Филип, 28 г.


„Едно момиче, което изглежда невинно и девствено, но в леглото е същинска мръсница, е мечта на всеки мъж.“ - Косьо, 25 г.


„Достатъчно ми е просто да я чувствам в себе си и да я наблюдавам, докато стене от наслада в обятията ми, това ме подлудява.“ - Христо, 29 г.


„Нежната заигравка с шал или ръкавици от коприна върху възбуденото ми съкровище, е уникално преживяване.“ - Виктор, 24 г.


„Дами, имам новина за вас. Мъжете също имат зърна, при това много по-чувствителни, отколкото си мислите. Захапете ги нежно, докато ръцете ви си играят с достойнството му, и това ще го доведе до екстаз.“ - Рори, 21 г.


„Загубвам всякаква представа на кой свят се намирам, когато ме е захапала нежно долу единствено с устните си, без намесата на ръцете.“ - Калоян, 21 г.


“Опитайте тази игра: Аз съм отгоре и я целувам в позиция 69. Вместо членът ми да е върху устните й обаче, аз го плъзгам между гърдите й.“ - Алекс, 24 г.


„Полудявам, когато тя е отгоре и започне да ме целува по устните, зад ушите и шията. След това плъзга езика си надолу към зърната, корема, за да се спре накрая върху изпадналото ми в луд възторг достойнство.“- Мони, 28 г.


Източник и снимка: woman.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен тази седмица ще получите интересна или полезна информация чрез хора, които не познавате или по друг неочакван начин.Сега дори чрез различните клюки и коментари ще можете да научите важни за вас неща.Ще имате покана за приятелство или някой ще прояви интерес към в...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли ви последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи