Брой 12 19.III-25.III. 2019

Любов и секс:

Мъже ни шушнат как да го докараме до екстаз

Ако искате да го накарате да забрави на кой свят се намира, сега е моментът да се възползвате от секс съветите по-долу, базирани на личния сексуален опит на няколко мъже. Вижте какво може да доведе до неистов екстаз в леглото всеки мъж:


„Когато приятелката ми прокара нежно език по зоните около ушите, това ме подлудява. Преживяването е неописуемо и ви уверявам, че няма мъж, който да не потвърди думите ми.“ - Стоян, 23 г.


„Докато я целувам по онова нежно местенце там долу, тя прокарва пръсти по косата ми. Това ме побърква от кеф.“ - Дони, 34 г.


„Когато тя си навлажнява устните в нетърпеливо очакване да опита вкуса на възбуденото ми достойнство.“ - Само, 22 г.


„Обожавам онзи момент, в който тя се навежда пред мен, подпирайки се с едната си ръка на скрина. С другата бавно повдига роклята си, за да разкрие пред мен онези изумително влудяващи извивки, които те оставят без дъх.” - Георги, 23 г.


„Никога няма да забравя онзи възбуждащ момент, в който тя, докато миеше съдовете, се оплиска леко с вода, а зърната й лъснаха под намокрената, залепнала по гърдите й бяла блузка.“ - Иван, 22 г.


„Всеки път, когато видя жена да отпива глътка от шише с напитка, си представям как устните й се плъзгат върху мен." - Петър, 21 г.


„Приятелят ти винаги ще иска да пазарува с теб, стига да го пускаш в съблекалнята, докато мериш новата си рокля, а защо не – бельо.“ - Данчо, 32 г.„Побърквам се, когато тя ме целува долу и го прави с цялата си страст и енергия, на които е способна.“ - Стенли, 26 г.


„Веднъж, по време на работа, телефонът на офиса ми иззвъня. На линията беше приятелката ми, която стенеше, докато се докосва по тялото. Това ме изкара извън релси и ми трябваше доста време, докато се осъзная. Беше невероятно преживяване.“ - Филип, 28 г.


„Едно момиче, което изглежда невинно и девствено, но в леглото е същинска мръсница, е мечта на всеки мъж.“ - Косьо, 25 г.


„Достатъчно ми е просто да я чувствам в себе си и да я наблюдавам, докато стене от наслада в обятията ми, това ме подлудява.“ - Христо, 29 г.


„Нежната заигравка с шал или ръкавици от коприна върху възбуденото ми съкровище, е уникално преживяване.“ - Виктор, 24 г.


„Дами, имам новина за вас. Мъжете също имат зърна, при това много по-чувствителни, отколкото си мислите. Захапете ги нежно, докато ръцете ви си играят с достойнството му, и това ще го доведе до екстаз.“ - Рори, 21 г.


„Загубвам всякаква представа на кой свят се намирам, когато ме е захапала нежно долу единствено с устните си, без намесата на ръцете.“ - Калоян, 21 г.


“Опитайте тази игра: Аз съм отгоре и я целувам в позиция 69. Вместо членът ми да е върху устните й обаче, аз го плъзгам между гърдите й.“ - Алекс, 24 г.


„Полудявам, когато тя е отгоре и започне да ме целува по устните, зад ушите и шията. След това плъзга езика си надолу към зърната, корема, за да се спре накрая върху изпадналото ми в луд възторг достойнство.“- Мони, 28 г.


Източник и снимка: woman.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи