Брой 30 23.VII-29.VII. 2019

Разтърсващи драми:

„Минах през 30 химиотерапии и забременях на 41“. Историята на една силна жена

Някога Флавия Флорес е била модел, но преди пет години й се наложило да се сблъска със страшна диагноза: рак на млечните жлези.


Направили са й мастектомия на двете гърди, тя загубила приятеля си, създала фен страница с над 100 000 фена, написала книга, основала Институт за борба с рака и днес е щастлива, омъжена за любовта на живота си и живее в САЩ!


„Родих се и израснах във Флорианполис, Бразилия. На трийсетгодишна възраст разбрах за болестта си.


Реших да споделя своята история чрез социалните мрежи. И по този начин да вдъхновя жените за лечение. Те ми дадоха сили, обменяхме опит – много от моите последователи вече преминаха лечението“.


Жената не знаела, че ще й е толкова трудно да забременее след 30 химиотерапии, 28 лъчеви терапии и хормонални терапии Лекарят дори не споменал за влиянието на лекарствата върху репродуктивната й система.


След мастектомията бившият й мъж просто изчезнал, оставяйки я сама с душевните й рани.


Флавия преминала през целия ужас на рака и дори намерила своята любов. Сега те живеят в Сан Диего, САЩ.


„Запознахме се в Мексико през 2016 година и решихме да се оженим. След сватбата започнахме опити да забременя. Когато това се случи (бях на 41), това приличаше на някоя холивудска мелодрама.


На първо място хората питат как ще го кърмя с гърдите си и усещам ли болка в гърдите. Теоретично не трябва да изпитвам болка в синусите по време на бременността, защото нямам гърди. Но все пак изпитвах доста силен дискомфорт“.


Въпреки че жената не може да кърми, тя планира да купи на бебето си най-качествените смеси и да го дари с любов и грижи!


„Ще загрявам бутилките, ще седя с него заедно на прозореца, ще му пея, ще се наслаждавам на всеки момент близост между майката и детето.


Ще се наслаждавам на живвота с моя малък Леон толкова силно, колкото мога. И никога няма да се откажа от своите мечти“ – добавя тази вдъхновяваща жена.Източник: СВОБОДНА ЗОНА

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде напълно различна от това, което бихте очаквали. Във финансов план не са изключени затруднения, внезапни промени. Защо да се връщате към миналото, когато има много какво да очаквате от бъдещето? Ако вашият партньор иска нещата по определен начин, така да бъде. Вие сте двама д...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи