Брой 8 25.II-02.III. 2020

Животът какъвто е:

Младата жена, чието дете изродих, се оказа любовницата на съпруга ми

Понякога съдбата обича да си прави странни майтапи с нас. Със съпруга ми Сашо прекарахме деветнадесет години в щастлив брак. И никога не съм си представяла, че той може да ми изневери. Истината се разкри, когато двадесетгодишната Лилия пристигна в болницата, където работя като акушер-гинеколог. Любовницата на съпруга ми.


Когато бременното момиче прекрачи прага на болницата, си помислих, че поведението й се отличава от другите родилки. Тя дойде с такси, сама, никой от близките й приятели или роднини не я придружаваше. Наложи се веднага да я вкараме в родилна зала, защото околоплодните й води бяха изтекли. Час по-късно младата жена роди момче. Родилният процес мина добре, без да има усложнения. Няколко дни майката и новороденото прекараха под наше наблюдение.


Докато другите родилки се радваха на непрекъснати посещания, Лилия плачеше в стаята си и често я чувах да се кара с някого по телефона. Както се оказа по-късно, това беше съпругът ми. Не е моя работа да се намесвам в личния живот на пациентите си, но като човек дълбоко в себе си изпитвах състрадание към нея. Една вечер двете се заговорихме и между другото я попитах за бащата на детето. Лицето на Лилия помръкна, после бръкна в шкафа си и извади снимки, на които за моя изненада, със собствения ми съпруг бяха прегърнати.


На другия ден, след като се прибрах у дома, с мъжа ми проведохме сериозен разговор. Той осъзна, че няма смисъл да отрича очевидното и разкаян си призна, че през последните две години има извънбрачна връзка. Както разбрах по-късно, Лилия не е знаела, че съм акушер-гинеколог точно в тази болница. Днес аз и Сашо сме на прага на развод. Съпругът ми е готов да напусне семейството ни и да заживее заедно с любовницата си, но аз не знам как да кажа на синовете си, че баща им си тръгва заради друга жена.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.Астро-аспектиНа 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителностНа 26.02. Слънце в съвпад с R-МеркурийНа 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуванеНа 28.02. Венера в квадратура с П...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи