Брой 16 16.IV-22.IV. 2019

Животът какъвто е:

Моята шефка е олицетворение на безсрамната жена

Слава богу, имах късмет да се оженя за обикновено момиче от село. С времето ни се родиха две деца и със семейството ми спазваме и почитаме традициите. Моята съпруга не е някоя красавица, не кара кола, не работи, стои си у дома и се грижи за домакинството. Според моите разбирания тя е олицетворение на истинската жена. Женени сме от пет години, но никога не съм чул една лоша дума от нея, нито ми е повишила глас. Аз съм господарят в къщата. Децата ми също растат в уважение към баща си.


Абсолютната противоположност е моята шефка. Лицето й е омазано с тонове козметика, краката й са вечно в обувки на високи токове, върти волана като мъж и пуска във Фейсбук безсрамни снимки. Позволява си да ми крещи и като цяло - не зачита мъжкото ми достойнство. Познайте дали е омъжена? Разбира се, че не. Съпругата ми и шефката ми са ярък пример за това, кое е правилно и какво не. Ирина Иванова е на 30 години, мома, няма деца и макар гордо да твърди, че е независима жена, аз съм убеден, че нощем плаче, забила глава във възглавницата. Въпреки самочувствието си, мисля, че самотата я убива. Много жалко на тази възраст да няма никой покрай теб.


На една оперативка не се сдържах и ясно й заявих: " Ако спреш да се държиш като мъж, може би все пак някой ще те хареса, нищо, че си възрастна." Казах й тези думи от сърце - искрено исках да й помогна. Но отвратителната ми шефка ми удари силен шамар и изсъска като змия: "Това не е твоя работа.". Този месец не получих премията си. Сигурен съм, че никой няма да се омъжи за нея! Не и с такъв характер. А да вдигнеш ръка на мъж, е най-големият грях на света.


Веднъж безсрамницата дойде на работа с къса пола. Толкова се смутих, че цял ден се чудех накъде да гледам. Изглежда, че понятието "женственост" вече не е на мода, сега е важно да си нагъл и безразсъден. Моят идеал е моята съпруга, макар приятелите ми да мислят, че е глуповата. Поведението й е стандарт за женственост и благоприличие. Защо ви пиша всичко това. Нека момичетата, които прочетат писмото ми, да си направят своите изводи и да осъзнаят, че ако се държат като шефката ми, никога няма да си намерят съпруг.Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Очаква ни един доста интересен период. Слънцето се свързва с ексцентричния Уран, поради което хората ще имат повече желание за нови неща, независимост и свобода, оригиналност. Тази седмица може да се изпълнят най-съкровените ви желания. Въпреки това трябва да се помни, че под лежащия камък вода не т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи