Брой 21 26.V-01.VI. 2020

В света на известните:

На 70 години Ричард Гиър очаква второ дете от съпругата си

Съпругата на 70-годишния актьор Ричард Гиър е бременна с второто им дете, разкрива испанското списание "Hola!". През февруари тази година на бял свят се появи първото им бебе, което е момченце.


Двамата сключиха брак през май месец миналата година в Испания. „Аз съм най-щастливият човек на света. И как да не съм?! Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена, забавна, търпелива, която знае как да прощава, която е невероятна готвачка и прави най-добрите салати на света“, заяви тогава в интервю актьорът.


И Гиър, и 36-годишната му половинка Алехандра Силва имат по едно дете от предишни връзки. Това на холивудската звезда е вече на 19 години и е от бившата му съпруга Кери Лоуел. Алехандра пък има 6-годишен син от предишния си брак.Настоящата съпруга на актьора не е знаменитост и няма нищо общ с киното. Двамата се запознават и откриват любовта, докато той е гост в бутиковия й хотел, собственост на семейство Силва. По това време тя е в процес на развод с тогавашния си съпруг. А Гиър бил толкова очарован и запленен от нея, че не спрял да й изпраща цветя, докато Алехандра не се съгласила да излезе на среща с него.


Очаква се двамата да потвърдят официално новината за втората бременност. Бебето трябва да се появи на бял свят през пролетта.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи