Брой 21 21.V-27.V. 2019

Животът какъвто е:

На годишнината от сватбата ни, разбрах, че съпругът ми и най-добрата ми приятелка са били любовници

Със съпруга ми се запознахме, когато се записах да уча право в университета. Както всяка студентка, така и аз имах проблем с парите, затова с моята приятелка започнахме работа в марков бутик. Руслан беше управител и повечето служителки, които не бяха семейни, си падаха по него. Разбира се, аз и приятелката ми не правехме изключение. Всяка нощ заспивах, мечтаейки за него. Красивият ни управител беше толкова мил и нежен, че копнеех някой ден да стана негова съпруга. Ревнувах го от колежките и най-вече от приятелката ми Дара. За мое огромно съжаление, много скоро повишиха Дара и двамата с Руслан прекарваха все повече време заедно.


Семейные отношения: измена мужа


Изминаха няколко години. Вече бях дипломиран юрист и имах своя практика, когато една вечер, на 31 декември, съвсем случайно срещнах Руслан в магазина, който се намираше близо до дома ми. Старата ми любов носеше в количката си бутилка шампанско и кутия хайвер. Не е хубава работа, помислих си тогава и го попитах с кого ще празнува. Руслан отговори, че ще бъде сам и тъй като и аз нямах компания, решихме да посрещнем заедно Новата година. От този ден изминаха десет години. Днес с моята голяма любов сме съпрузи и имаме две чудесни деца.


Теперь я своего мужа одного ни на какие корпоративы не отпущу!


Може да решите, че най-накрая съм открила щастието, но... Миналата седмица празнувахме годишнина от сватбата. Внезапно Дара, която беше прекалила с виното, стана от масата, вдигна чашата си и пред всички гости заяви, че по онова време, когато тримата работехме в магазина, тя и съпругът ми са били любовници. Страхувала се, че ще я намразя, затова години наред е пазила тайна. Господи! Идваше ми се да потъна в земята! Моята приятелка и съпругът ми! Как ще ме гледат в очите от сега нататък? Предатели. Разбирам, че това е било преди с Руслан да се оженим, но все пак толкова години сме живели в лъжа. А ако още имат връзка зад гърба ми? Как да им вярвам сега?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи