Брой 42 17.X-23.X. 2017

В света на известните:

На Джилиън Андерсън й омръзна от агент Дейна Скъли

Джилиън Андерсън се завърна в ролята на специален агент Дейна Скъли преди близо година с десетия сезон на сериала „Досиетата Х“. Бяха направени и излъчени само шест епизода, които обаче се оказаха по-скоро разочарование за милионите почитатели на сериала от 90-те години.


Това лято Джилиън Андерсън и Дейвид Духовни заснеха нови десет епизода и както сподели актрисата, предстоящият единадесети сезон на „Досиетата Х“ ще е последният за нея. Той ще бъде излъчен в началото на следващата година.


„Мисля, че това ще е краят за мен“, каза в интервю 49-годишната актриса. „Заснехме още един сезон, защото имахме усещането, че нещата не са напълно приключили. Сякаш не бяхме дали на феновете всичко онова, което те очакваха от нас последния път“, каза Андерсън, очевидно визирайки ниския рейтинг и множеството негативни критики спрямо предишния сезон. Да се надяваме, че този ще е по-добър.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица могат да възникнат благоприятни обстоятелства за развитието на финансовите ви отношения и интереси. През седмицата ще имате среща или разговор с хора, с които няма да имате бъдещи контакти. Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с де...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи