Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Животът какъвто е:

На сватбения си ден получих най-лошия подарък

Преди четири години животът ми загуби смисъл. И виновна за това е моята най - добра прятелка! Със Сашо се запознахме на парти, организирано от наши приятели. Малко след това двамата се уединихме на балкона и до сутринта си приказвахме. Оттогава станахме неразделни. Всеки ден Сашо ме чакаше пред университета и пред погледите на колежките, ми подаряваше огромни букети и шоколадови бонбони. Хората често завиждаха на щастието ни, а най-добрата ми приятелка Галя не спираше да повтаря, че сме създадени един за друг. Но един ден изпратиха Сашо на стаж в Англия за една година.


- Щом се върна, веднага ще се оженим - успокояваше ме той. - Не мога да живея без теб ...


Бях му вярна през цялото време


и никога не погледнах към друг мъж. Чувахме се всеки ден и редовно си изпращахме писма. Докато любимият ми отсъстваше, Галя беше за мен най-голямата подкрепа, от която имах нужда. Именно с нея споделях общите ни планове за бъдещето. Малко преди стажът на Сашо да свърши, Галя също отпътува за Англия по работа, а когато се върна, ми донесе писма и подаръци от него. Един ден телефонът ми неочаквано иззвъня. Беше Сашо.


- Любима, - изкрещя той в слушалката. - Вече съм на летището и скоро ще бъда при теб!


Цяла нощ не се разделихме, а на сутринта подадохме заявление за сключване на брак. И ето че настъпи тържественият ден. Къщата ми беше препълнена с роднини и гости.


Развълнувана стоях в ритуалната зала,


очаквайки най-важния миг от живота си, когато внезапно Галя излезе пред всички гости и публично заяви, че е бременна от Сашо. Не искам да ви описвам страшния скандал, който избухна.


Майка ми не можа да понесе позора и получи инфаркт. Все още не може да се възстанови. Повече не видях нито Галя, нито Сашо. Никакви обяснение, думи за сбогом... нищо. Все едно никога не сме се обичали.


Преди една седмица видях Галя


в парка с тригодишната си дъщеря. От познати разбрах, че има съпруг, но това не е Сашо. Защо тогава Галя направи този скандал точно на моята сватба? Още не знам каква е истината, но обстоятелството, че бившият ми годеник изчезна толкова внезапно, ме навява на мисълта, че все пак нещо се е случило между тях.


А най-лошото е, че още обичам Сашо и не мога да го изгоня от сърцето си...


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи