Брой 7 18.II-24.II. 2020

Любов и секс:

Най-добрите и най-лошите неща в един развод

Никой не решава просто така да се разведе. Раздялата и разводът са дълго обмисляни стъпки, които са болезнени и които винаги носят след себе си множество промени в живота. Колкото и тежки да са тези промени, сред тях има и положителни страни. След един развод се случват не само лоши неща. Понякога след време човек си дава сметка всъщност какво добро му се е случило след тези трудни промени.


Добро: Няма да ви се налага да правите компромиси, да се съобразявате и да пренебрегвате своите желания.Лошо: Ще изгубите някои приятели, които сте имали със съпруга си.Добро: Ще имате нов старт в живота си, който ще ви накара да се почувствате отново живи.


Лошо: Не можете да се отърсите от мисълта какво говорят хората за вас. Давите се в собственото си чувство за вина, което ви кара да мислите, че другите ви съдят.Добро: Провокирани сте да излезете от зоната си на комфорт. В първите етапи след развода това може да ви се стори като нещо ужасно, но скоро ще разберете колко позитиви всъщност има това да излезеш от зоната си на комфорт и да предизвикаш себе си.Лошо: Трябва да делите времето за отглеждане на децата си с бившата си половинка. Този момент е винаги труден, особено ако раздялата не е била особено мирна.


Добро: Разводът може да ви отвори очите за някои ваши грешки в брака и родителството, които да промените по-нататък в живота си. Възможно е и да станете още по-добър родител.Лошо: Може да изпаднете във финансово затруднение, когато сте сами и няма на кого да разчитате. Но това не бива да е пречка да търсите щастие и любов.


Добро: Енергията в дома ви ще се подобри и ще се чувствате по-щастливи.Лошо: Чувствате се предадени.Добро: Ще добиете смелостта да си зададете трудни въпроси, на които най-после да си отговорите честно пред себе си.


Лошо: Хората няма да разбират през какво точно минавате и как се чувствате.Добро: Ще можете да взимате индивидуални решения за всичко в живота си.Лошо: Дълго след развода ще изпитвате вина.


Добро: Ще имате възможността да търсите любовта и щастието, за които мечтаете и които заслужавате.Лошо: Ще ви е срам.Добро: Ще можете да помогнете на близки и приятели, които преминават през подобна трудност в живота си.Лошо: Ще изгубите голяма част от миналото си, защото може да не искате да си го спомняте.Добро: Ще имате време и пространство да преследвате мечтите си и да правите всичко онова, което ви доставя удоволствие, но което сте пренебрегвали заради брака си.Източник и снимка: az-jenata.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Преминавате през кризисен период, агресивно сте настроени да щурмувате професионалните висоти. Но борбата е напрегната, въпреки това ще можете да издържите героично на препятствията, за което - чест и похвала. Всяко поражение не е присъда, а стимул за по-нататъшни действия. Падайте - ставайте...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи