Брой 27 07.VII-13.VII. 2020

Любов и секс:

Най-накрая намерихме рецептата за вечната любов!

Има ли тайна за щастливия брак, или всичко е въпрос на късмет? Защото знаем, че любовта е до време, но след като опознаеш обекта на желанията си по-добре, в повечето случаи романтиката умира. Но при всички ли се случва така, или има някаква рецепта, която ако следваме, ще бъдем вечно щастливи с един и същи човек? Оказа се, че май има.


Може би ще прозвучи клиширано, но истината е, че една личност е истински щастлива, когато е осъзнала своята цялост и когато се чувства добре, дори и без половинка. Ето в този момент тя е готова да се влюби в точния човек, защото е наясно със собствената си идентичност и знае прекрасно от какво има нужда. С две думи – ако си осъзнат човек е много по-вероятно да откриеш истинската любов, от която да не зависиш, а просто да те допълва.

мъж, жена, двойка


Когато една личност обаче е неосъзната, тя се лута и никога не намира щастието в настоящия партньор. Самозалъгва се, че това е точният човек, но всъщност не спира да търси по-подходящ. Това се случва дори и в повечето бракове.


Ново проучване в Германия пък сочи един много любопитен факт, свързан със семейното щастие. Оказа се, че интровертните дами са много по-щастливи, след като се омъжат, а при екстровертните е обратното. Интровертните господа пък излиза, че се чувстват по-малко печеливши, след като сключат брак, докато екстровертните са по-щастливи, след като кажат „Да“.

младоженци


Изследването показва още, че съзнателните мъже и жени остават задоволени от брака дори и след години, докато лутащите се по-скоро стигат до развод.


Ето че най-накрая разкрихме тайната на вечната любов – разберете вие кои сте и само тогава ще намерите точния човек!


мъж, жена, двойкаИзточник и снимки: woman.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – В професионалната област предстои напрегнато време. Възможни са както успехи, така и проблеми. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате интересите си, но лесно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до грешни решения. Желанието да се пос...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи