Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

Животът какъвто е:

Направих всичко възможно, за да изгоня снаха си и да взема детето, но...

Родена съм и живея в голям град. Синът ми е добро момче. След като завърши колежа, започна работа в банката и точно там се запозна с Таня. Не харесах избраницата му от пръв поглед. Стори ми се, че не обича Влади, а просто се стреми към парите му. Разочарована от избора на сина си, веднага му заявих, че не я искам в дома си. Той обаче не ме послуша и няколко месеца по-късно се ожени за нея. Когато я доведе вкъщи, двамата застанаха пред мен и гордо ми съобщиха, че скоро ще ставам баба. Планирали да останат у дома известно време, тъй като в момента не можели да си позволят да плащат наем, а и булката се нуждаела от спокойствие, за да се развива бебето добре.


Ненавиждах снаха си, но какво можех да направя. Наистина, Таня се опитваше да направи всичко възможно, за да ми се хареса. Чистеше, готвеше, дори ми Нправеше кафе всяка сутрин. Аз обаче непрекъснато се опитвах да я нараня, да я провокирам. Но тя беше упорита и избягваше да навлизаме в конфликти. Когато най-накрая се роди внукът ми, принудих сина си да направи тест за бащинство. Тестът беше положителен и Влади се оказа биологичният баща. Едва сдържайки злобата си, заявих на младите родители да не очакват никаква помощ от мен. Нека се оправят сами, както могат. Една стотинка няма да им дам. Достатъчно е, че им позволих да живеят в къщата ми.Наранен от думите ми, синът ми се сърди цяла седмица. После сам дойде и ми поиска прошка. Веднъж, използвайки удобния момент, че Влади е на работа, казах на снахата, че ако иска това дете да има нормален живот, трябва да си отиде, а внучето да остане при нас. Ние със сина ми сме образовани хора и ще го възпитаме по-добре от нея. И какво мислите се случи? Още същият ден Таня разказала всичко на Влади, а вечерта си събраха багажа и си тръгнаха заедно с детето. Звъннах на сина си и се опитах да му обясня добрите си намерения, дори му обещах, че ще му помагам след развода. Нека само вземе бебето и двамата се приберат у дома. Той затвори, без да каже и дума. Нищо, ще продължавам да се боря!

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи