Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Животът какъвто е:

Напуснах мъжа си и болната му майка

Аз съм един слабохарактерен и лош човек. Зарязах съпруга си и болната му майка, защото той поиска да се откажа от кариерата си и да се грижа за нея денонощно. Свекърва ми е досадна жена, никога не харесва това, което й приготвям. Защо да рискувам всичко, заради толкова неблагодарен човек? Преди половин година майката на съпруга ми получи инсулт. Вече е по-добре, но не може да става от леглото. Веднага след инсулта съпругът ми нае квалифицирани медицински сестри, които й помагаха да се възстанови по-бързо. Имаше голям напредък, речта й се възвърна, а двигателните умения на ръцете й се подобриха. Но когато се опитаха да я изправят на крака, тя просто отказа да направи нужните упражнения и никакви уговорки не помогнаха. Според лекарите, с грижата, която й осигурихме, тя имаше шанс да възстанови всичките си двигателни функции на 100%. Но свекърва ми категорично отказа помощта на медицинските сестри и ги изгони от дома си.


Но това не беше всичко. В момента, в който прокуди медицинския персонал, тя започна да капризничи. Искаше лично да й готвя всяко ястие, да я къпя и масажирам. Ние със съпруга ми сме работещи хора и нямаме време да изпълняваме прищевките й. И тогава мъжът ми заяви, че трябва да напусна работа и да се грижа за майка му. Щом сме живеели в нейния апартамент, значи съм била длъжна да рискувам кариерата си в името на болната си свекърва. А аз имам висок служебен пост и печеля много повече пари от мъжа си.


Това вече ми дойде в повече. Не стига, че плащам всички сметки и се грижа нищо да не им липсва, а сега ме принуждава да стана болногледачка на капризната му майка. Събрах си багажа и ги зарязах и двамата да се оправят сами. Не мога да понасям старческото, болно тяло на свекърва си и ми става лошо, когато трябва да я къпя. Може би наистина не постъпих правилно, но не я обичам и за мен тя е чужд човек. Ще ме подкрепите ли?


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи