Брой 8 20.II-26.II. 2018

Животът какъвто е:

Напуснах мъжа си и болната му майка

Аз съм един слабохарактерен и лош човек. Зарязах съпруга си и болната му майка, защото той поиска да се откажа от кариерата си и да се грижа за нея денонощно. Свекърва ми е досадна жена, никога не харесва това, което й приготвям. Защо да рискувам всичко, заради толкова неблагодарен човек? Преди половин година майката на съпруга ми получи инсулт. Вече е по-добре, но не може да става от леглото. Веднага след инсулта съпругът ми нае квалифицирани медицински сестри, които й помагаха да се възстанови по-бързо. Имаше голям напредък, речта й се възвърна, а двигателните умения на ръцете й се подобриха. Но когато се опитаха да я изправят на крака, тя просто отказа да направи нужните упражнения и никакви уговорки не помогнаха. Според лекарите, с грижата, която й осигурихме, тя имаше шанс да възстанови всичките си двигателни функции на 100%. Но свекърва ми категорично отказа помощта на медицинските сестри и ги изгони от дома си.


Но това не беше всичко. В момента, в който прокуди медицинския персонал, тя започна да капризничи. Искаше лично да й готвя всяко ястие, да я къпя и масажирам. Ние със съпруга ми сме работещи хора и нямаме време да изпълняваме прищевките й. И тогава мъжът ми заяви, че трябва да напусна работа и да се грижа за майка му. Щом сме живеели в нейния апартамент, значи съм била длъжна да рискувам кариерата си в името на болната си свекърва. А аз имам висок служебен пост и печеля много повече пари от мъжа си.


Това вече ми дойде в повече. Не стига, че плащам всички сметки и се грижа нищо да не им липсва, а сега ме принуждава да стана болногледачка на капризната му майка. Събрах си багажа и ги зарязах и двамата да се оправят сами. Не мога да понасям старческото, болно тяло на свекърва си и ми става лошо, когато трябва да я къпя. Може би наистина не постъпих правилно, но не я обичам и за мен тя е чужд човек. Ще ме подкрепите ли?


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица мнозина от вас ще очакват развитието на една емоционална връзка или ще преживеят важни събития в любовта. Сега е време за планирани действия в тази сфера от живота ви, за вземане на важни решения или промени от всякакъв характер. През седмицат...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи