Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Животът какъвто е:

Напуснах съпругата си, защото не ми е на нивото

Когато за първи път видях Ана, си помислих, че никога не съм виждал по-красива жена от нея. Влюбен до полуда, няколко месеца по-късно й предложих брак. След сватбата Ана някак бързо забременя, а аз продължих образованието си в университета. За да издържам семейството си, нощем работех като таксиметров шофьор. Изминаха няколко години. Вече бях дипломиран юрист и баща на три деца, а съпругата ми си остана обикновена домакиня. Поддържаше къщата и се грижеше за децата. С една дума - добра майка, но не беше на нивото ми.


Миналата година мой колега ме покани да му гостувам за няколко дни. И точно там, по волята на съдбата, се запознах с Надя - млада, красива, самоуверена и образована дама. Двамата си допаднахме веднага и още на другата вечер се озовахме в едно легло. Не скрих от нея, че съм семеен мъж и баща на три деца. Разказах й, че жена ми е обикновена домакиня, която не подхожда на мъж като мен. Но въпреки препятствията, които се издигаха между нас, Надя реши, че е готова на всичко за любовта ни.


Връзката ни продължи няколко месеца. Всяка седмица я посещавах и оставах да нощувам в дома й. С всеки изминат ден любовницата ми все повече ме привличаше и с нея се чувствах истински мъж. Бракът ми с Ана отдавна се бе превърнал в рутина и освен децата, нямаше нищо, което да ни свързва. Все пак аз съм юрист, а тя - скучна и сива домакиня. А и вкъщи нямах миг спокойствие. Виковете на децата и вечното мърморене на Ана, ме лишаваха от възможността да си почивам пълноценно. Имах усещането, че това не е моят дом, а нечий чужд. За да се откъсна от напрежението, наех вила в покрайните на града и използвах всеки удобен момент, за да избягам от тях.


Но един ден осъзнах, че не мога повече да продължавам така. Събрах си багажа и заявих на Ана, че искам развод. За да не ми създава проблеми на бракоразводното дело, оставих на нея и децата жилището, колата и повечето си спестявания. Имам само един живот, не искам да го пропилявам, съжителствайки с жена, която ненавиждам. Обичам децата си, но дори заради тях отказвам да се жертвам. Сега живея с Надя и съм много щастлив. Естествено, в очите на обществото и на тези, които ме познават, аз съм предател и лош баща, но не ми пука. На този свят най-важно е моето спокойствие.Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи