Брой 12 19.III-25.III. 2019

Животът какъвто е:

Напуснах съпругата си, защото не ми е на нивото

Когато за първи път видях Ана, си помислих, че никога не съм виждал по-красива жена от нея. Влюбен до полуда, няколко месеца по-късно й предложих брак. След сватбата Ана някак бързо забременя, а аз продължих образованието си в университета. За да издържам семейството си, нощем работех като таксиметров шофьор. Изминаха няколко години. Вече бях дипломиран юрист и баща на три деца, а съпругата ми си остана обикновена домакиня. Поддържаше къщата и се грижеше за децата. С една дума - добра майка, но не беше на нивото ми.


Миналата година мой колега ме покани да му гостувам за няколко дни. И точно там, по волята на съдбата, се запознах с Надя - млада, красива, самоуверена и образована дама. Двамата си допаднахме веднага и още на другата вечер се озовахме в едно легло. Не скрих от нея, че съм семеен мъж и баща на три деца. Разказах й, че жена ми е обикновена домакиня, която не подхожда на мъж като мен. Но въпреки препятствията, които се издигаха между нас, Надя реши, че е готова на всичко за любовта ни.


Връзката ни продължи няколко месеца. Всяка седмица я посещавах и оставах да нощувам в дома й. С всеки изминат ден любовницата ми все повече ме привличаше и с нея се чувствах истински мъж. Бракът ми с Ана отдавна се бе превърнал в рутина и освен децата, нямаше нищо, което да ни свързва. Все пак аз съм юрист, а тя - скучна и сива домакиня. А и вкъщи нямах миг спокойствие. Виковете на децата и вечното мърморене на Ана, ме лишаваха от възможността да си почивам пълноценно. Имах усещането, че това не е моят дом, а нечий чужд. За да се откъсна от напрежението, наех вила в покрайните на града и използвах всеки удобен момент, за да избягам от тях.


Но един ден осъзнах, че не мога повече да продължавам така. Събрах си багажа и заявих на Ана, че искам развод. За да не ми създава проблеми на бракоразводното дело, оставих на нея и децата жилището, колата и повечето си спестявания. Имам само един живот, не искам да го пропилявам, съжителствайки с жена, която ненавиждам. Обичам децата си, но дори заради тях отказвам да се жертвам. Сега живея с Надя и съм много щастлив. Естествено, в очите на обществото и на тези, които ме познават, аз съм предател и лош баща, но не ми пука. На този свят най-важно е моето спокойствие.Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи