Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Любов и секс:

Научи се да говориш езика на мъжете

Казваш нещо на партньора си, в отговор получаваш категорично "ДА" и след това не повдигаш темата. След известно време помежду ви възниква спор, че ти не си го предупредила. Позната ситуация, нали? Ние сме тук, за да ти помогнем да усвоиш езика на мъжете и да не изпадаш в подобни ситуации никога повече.


№1: Обсъдете само един въпрос

Ако си предприела по-сериозен разговор, избери само една тема и я обсъдете. Трудно е да се фокусираш само върху един въпрос при положение, че имаш куп други, но истината е, че той в даден момент губи нишката и спира да те слуша. Всеки се нуждае от време, за да осмисли даден въпрос и след това да премине към следващия.


№2: Пауза

Задаваш му въпрос, но той мълчи. Колко време си склонна да чакаш отговора му? Вероятно не повече от минута. След това започваш да се караш с него, защото смяташ, че изобщо не те разбира. Истината се оказва далеч от твоите представи. Партньорът ти просто обмисля своя отговор и се нуждае от повече време, за да го формулира по най-изчерпателния за теб начин. Прекъсвайки го постоянно, той губи мисълта си и отново изключва съзнанието си.


№3: Бъди конкретна

Ако искаш той да те разбере, бъди конкретна и не изпадай в излишни обяснения. Кратко, точно и ясно: това е ключът към успеха!


Научи се да говориш езика на мъжете


№4: Сдържай емоциите си

Ако темата на разговора те вълнува, ще ти бъде трудно да се сдържаш, това е напълно разбираемо. За мъжете обаче рязкото преминаване от едно емоционално състояние в друго е пълна загатка. Те са свикнали да предават информацията с равен тон, независимо от степента ѝ на важност.


№5: Довери се на езика на тялото

Не, не е необходимо да го гледаш с онзи заплашителен поглед право в очите, за да те разбере. По-добре да подходиш тактично към него, осигурявайки му максимален комфорт по време на разговора ви. Седнете на дивана, позицията "рамо до рамо е перфектна" за сериозни разговори между мъж и жена.Източник и снимки: cosmopolitan.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи