Брой 3 15.I-21.I. 2019

Животът какъвто е:

​Не мога да простя на дъщеря си, но се страхувам, че ще я загубя

Неотдавна се разделих със съпруга си. От двадесетгодишния ни брак имаме две деца. След развода дъщеря ми избра да живее с мен, а синът ми - с баща си. Раздялата ни мина мирно и кротко, но заради властния характер на бившия ми съпруг, съжителството ни беше наситено с конфликти. Когато бракът ни вече се пукаше по шевовете, в интернет се запознах с много приятен мъж. Срещнах го точно тогава, когато бях взела решение за развод. След известно време станахме любовници, но пазехме връзката си тайна от всички. За съжаление дъщеря ми е наследила властния характер на баща си и съжителството с нея е изключително бурно. Претенциите й да контролира личния ми живот, са крайно неприятни и просташки. А когато успя да разбие паролата ми във фейсбук, за да прочете съобщенията, които си пращахме с моя приятел, вкъщи стана нетърпимо.


Дъщеря ми настояваше да си призная веднага "прелюбодеянието" пред баща й. Отказах й, усещайки, че това само ще усложни и без това лошите ни отношения, но след една седмица не издържах на истериите и скандалите й, и разказах всичко на съпруга си. Естествено, той така се ядоса, че отказа да общува повече с мен. Съжалявам за признанието си. Всъщност осъзнавам, че се поддадох на шантажа на дъщеря си. От друга страна, тя би издебнала удобния момент, за да разкаже всичко на баща си. За моя голяма радост, синът ми прие новината съвсем спокойно. Но когато приятелят ми разбра за случилото се, изпадна в ужас: подобни страсти не му бяха по вкуса, и побърза да се раздели с мен.


След всичко това, изпитвам големи затруднения да живея рамо до рамо с дъщеря си. Спрях да й вярвам и не мога да й простя, че ме шпионира и изнудва. Тя е виновна, че изгубих любимия си. От друга страна, тя е все още дете - моето дете. Осъзнавам, че разбих живота й, когато реших да се разведа с баща й, а не желая заради тази случка да я загубя завинаги. Не зная какво да правя. Струва ми се, че съм най-лошата майка на света.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Тази седмица е по-добре да не се поддавате на съмненията и да не се опитвате да промените това, което не можете да контролирате. По-добре е да пестите енергия и да се подготвяте за важни събития, които предстоят да се случат. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решен...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи