Брой 50 10.XII-16.XII. 2019

В света на известните:

Не съм обичала нито един от съпрузите си

За изненада на всички, Упи Голдбърг заяви, че не е обичала никой от събрузите си. А се е омъжвала цели три пъти!


Първият брак е от 1973-а до 1979-а за Алвин Мартин, вторият от 1986-а до 1988-а за кинематографиста Дейвид Клесън, а третият от 1994-а до 1995-а за актьора Лайл Трачтенберг.


„Предполагам, че наистина трябва да обичаш човека, за когото се омъжваш. Да му се отдадеш. Докато при мен не беше така. Просто исках да бъда нормална и смятах, че като се омъжа, това ще се случи. Че ще бъда като другите, ще имам нормален живот. Явно обаче не става така“, заяви Упи.


Тя разкри още, че е била влюбена само веднъж в живота си, но нещата не са се получили. Сега те били добри приятели, въпреки че той е женен за друга. Актрисата обаче не пожела да разкрие името на голямата си любов, с която така и не е стигнала до брак. Заяви само, че не е популярна личност.


Как ли се чувстват бившите й съпрузи, след като са научили тази новина?
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи