Брой 20 19.V-25.V. 2020

Животът какъвто е:

Не съжалявам, че избрах любовницата пред съпругата си

Наскоро напуснах семейството си заради друга жена. С Лора се оженихме много бързо. Не беше типичната страстна любов, а по-скоро младежко увлечение. По онова време обаче не осъзнавах това и реших, че тя е жената на живота ми. Не след дълго Лора показа истинското си лице. Постоянно намираше за какво да се скараме и ако имах смелостта да й възразя, изпадаше в нервни кризи. Преди няколко години наех на работа във фирмата ми симпатична жена на около четиридесет години, която също беше семейна.


Лили е умна, прекрасна, с невероятно чувство за хумор и неуморим хъс за работа. От нея се излъчваше спокойствие и позитивизъм - пълна противоположност на съпругата ми. Неусетно се сближихме и не след дълго се влюбихме един в друг. Лили имаше сходна на моята история: ранен брак и съпруг, когото тя издържаше. Тъй като и на двамата децата ни са вече големи, с любимата ми решихме, че е време да обърнем внимание и на собствения си живот. Когато Лора разбра, че я напускам, дойде в офиса и вдигна скандал.


Гневът й стигна дотам, че се обади на съпруга на Лили, за да му каже, че жена му спи с шефа си. Но каквото и да правеше, не успя да ни раздели. В един момент, уморен от скандалите и интригите й, си събрах багажа и си тръгнах завинаги. Днес с Лили живеем заедно и очакваме дете. Малко съм притеснен, защото вече съм на възраст и съм забравил как се гледа бебе. С новата ми съпруга ходим на подготвителните курсове, избираме дрехи за детето, дори сами залепихме тапетите в детската стая. Щастлив съм и нито за миг не съжалявам, че напуснах бившата си жена.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Първата половина на седмицата ще бъде доста натоварена. На работа в следващите дни е по-добре да привличате по-малко внимание. Възможно е да се сблъскате с конфликтни ситуации по време на работа. Вероятно ще бъдат завишени изискванията на ръководството. Очаква се втората половина на седмицата...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи