Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Животът какъвто е:

Ненавиждам диво жена си и нероденото й дете

Знаете ли какво е да живееш в ад? Ако не, прочетете моята история и ще разберете чувствата, които изгарят душата ми от съжителството с омразен човек. Казвам се Петър и съм семеен от шест години. В началото бракът ни беше нормален, с единственото изключение, че не можехме да имаме деца. С жена ми тръгнахме по лекари и изследванията потвърдиха, че съм стерилен. От този момент любовта между нас изчезна и отношенията ни се опънаха до крайност. Непрекъснато се карахме и спорехме за дреболии. Една вечер съпругата ми беше особено нежна и всеотдайна. За първи път, откакто се разбра, че съм безплоден, се любехме страстно. Месец по-късно последва втора изненада - жена ми забременя. Не съм идиот и не вярвам в чудеса.


Когато я притиснах, тя си призна, че докато съм бил в командировка, ми е изневерила с неин колега. Още на другата сутрин я изпратих при родителите й и подадох молба за развод. За съжаление съдията ни даде срок за помирение и тя се върна у дома. Ако знаете колко много мразя нея и нероденото й дете. Животът ми е ад. Завъртях се в един омагьосан кръг: работа, дом, алкохол, депресия, ненавист. Омразата разяжда душата ми. Докато съм в офиса се чувствам по-добре, но прибера ли се, сякаш въздухът ми спира. Сърцето ме стяга, не мога да ям, да спя, да си почивам. Полудявам от болка и ненавист. Толкова диво я мразя, че понякога се моля това дете никога да се появи на бял свят.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи