Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Животът какъвто е:

Неусетно се превърнах в сянка на мъжа, в който бях влюбена, а той се отнасяше към мен, сякаш съм негова метреса

Освен с прекрасно детство, съдбата ме надари с всичко онова, за което може да мечтае едно младо момиче: ум, красота, образование и пари. Покрай мен винаги имаше тълпа ухажори - млади, привлекателни, успешни и финансово стабилни. Младежите се стараеха всячески да привлекат вниманието ми със скъпи подаръци и романтични предложения. Въпреки старанията им, никой от тях не можа да ме заинтригува. В един момент си помислих, че вероятно не съм способна да се влюбя и да бъда истински отдадена на някой мъж. Изумена от откритието си, реших, че трябва да дам шанс на мой връстник, с когото от години ни свързваше силно приятелство. Надявах се, че чувствата ще дойдат с времето. Това беше една от най-големите ми грешки, защото вместо да се влюбя в него, отношенията ни станаха студени и безразлични.


Резултат с изображение за Мифы о супружеской измене


И тогава в живота ми нахлу Карло. Карло нямаше нито едно от качествата, които търсех в мъжете, но нещо силно ме привлече към него. Нощем мечтаех как двамата ще изградим дом и семейство и как на старини ще се радваме на деца и внуци. Така си мечтаех аз и не забелязвах, че моят възлюбен рядко ми обръща внимание и повече живее за собственото си удоволствие. За да привлека вниманието му, бавно и неусетно се превърнах в негова сянка. Живеех само, за да му угаждам на капризите, а Карло се отнасяше към мен, сякаш бях негова метреса. Никога не ми подари нищо, дори на празниците не ми показа, че съм важна за него. За съжаление бях толкова влюбена, че се боях да настоявам и за капка внимание.


Семейные проблемы: измена мужа


След няколко месеца забременях с близнаци. Отдадена на майчинството и сляпата си любов към Карло, напълно се изолирах от света. Спрях да общувам с приятели, никъде не излизах и най-лошото - нямах мечти. И въпреки това бях щастлива. А моят любим, нехаейки, че е станал баща, продължаваше волния си живот. Любовници, кръчми, разточителни екскурзии и нито лев за близнаците. Когато децата пораснаха малко, побързах да ги изпратя на детска градина, а аз започнах работа, за да мога да издържам невръстните си рожби. Сега, когато погледна назад, се изпълвам със силна омраза. Сама погубих живота си! Някои хора ме утешават, че не всичко е загубено и може би един ден ще открия човека за мен. Но ще мога ли отново да обичам? Не вярвам! Веднъж си отдадох сърцето и не помислих, че тази любов може да унищожи напълно живота и мечтите ми.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи