Брой 21 21.V-27.V. 2019

Животът какъвто е:

Никога не се доверявайте на друга жена, дори да ви се струва, че с нищо не може да ви навреди

Братовчедка ми Ана, която наскоро навърши 22, от дълго време поддържаше приятелски отношения с много по-възрастна от нея жена. Жана беше на 41, разведена, с 12-годишен син. Както се оказа, Ана и Жана успешно се допълваха и в много отношения имаха сходство - общи интереси и възгледи за живота. Разликата във възрастта, разбира се, се виждаше от пръв поглед - Ана беше свежа, млада и цъфтяща, а Жана застаряваща, с наднормено тегло, кръгове под очите и вечно уморена. Братовчедка ми не можеше да се оплаче от липса на обожатели - разбираемо е, всички обичат красотата. За съжаление Ана не обичаше сериозните отношения, поддържаше паралелни връзки и често водеше на романтичните си срещи грозновата си приятелката.


Жана доброволно я съпровождаше, а после грижливо й даваше практически съвети: кой мъж да напусне или с кого да продължи напред. Нехайството на братовчедка ми не продължи дълго, защото много скоро се запозна с красивия Данаил и, както често се случва, не разбра как се влюби в него. Последваха безсънни нощи, бясна ревност и безброй любовни признания. Данаил изглежда отговаряше на чувствата й, но въпреки това я държеше на дистанция. Жана, която беше наясно с горещия любовен роман, силно подкрепяше приятелката си, давайки й поредните наставления.


Веднъж, след приключване на работния си ден, Ана решила да устрои приятна изненада на Жана. Купила бутилка вино, надявайки се двете да я изпият заедно, обсъждайки обичаните момичешки теми. И понеже имала ключ за апартамента й, тихо отворила познатата врата, без да подозира какво ще види вътре. Краят на тази история е прост и банален, както в евтина сапунена опера - в спалнята Жана и Данаил, вплетени един в друг, правили страстен секс. Да, същата 41-годишна, дебела, пренебрегвана, с целулит, безсрамно съблазнила голямата любов на най-добрата си приятелка. Моралът в тази история е винаги един и същ: никога не се доверявайте на друга жена, дори да ви се струва, че с никога с нищо не може да ви навреди.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи