Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

Необяснимо:

Никога не влизайте в нечий дом с празни ръце

"Едно от полезните неща, които ме научиха в детството и на които аз научих своите деца е никога да не отивам в нечий дом с празни ръце, никога да не влизам без подарък.


Може би ще попитате: „Как мога да давам на другите, когато в момента на мен не ми достига?“


Можете да занесете цвете. Едно цвете…


Можете да занесете картичка или писмо, което говори за вашите чувства към човека, при когото сте отишли….


Можете да занесете комплимент…


Можете да занесете молитва…


Когато срещнете някого, можете да му изпратите мислено доброто си отношение към него, щастие, радост и повече смях. Този вид мълчаливо послание има много голяма сила.


Давайте - където и да отидете, когото и да видите. Колкото повече давате, толкова повече увереност придобивате. Така действа този закон. А колкото повече получавате, толкова повече нараства вашата способност да давате.


Природата подкрепя всяка наша потребност и желание, а нашата същност има огромен потенциал и безкрайни възможности."Дипак Чопра из „Седемте духовни закона на успеха“

Източник и снимка: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи