Брой 38 19.IX-25.IX. 2017

В света на известните:

Никол Шерцингер: Давах кръв срещу пари, за да уча в колеж

Певицата и композитор никога не е криела, че семейството ѝ не е имало финансови възможности, но днес тя сподели точно какви жертви ѝ се е налагало да прави, за да получи образование.


Тъй като родителите ѝ не са разполагали със средства, за да пратят Никол в колеж, на нея ѝ се наложило да мине през редица нископлатени работни места в опит да спести за своето учение.

"Направих много, за да отида в колеж – бях гримьор, пеех опера в италиански ресторант...", споделя тя. Най-крайната мярка било даването на кръв срещу пари.


39-годишната красавица се чувства много горди от положените усилия, които я довели до сбъдването на мечтата ѝ. Тя също така разкрива, че битката с бедноста ѝ е повлияла и днес въпреки солидните си доходи все още е доста пестелива, внимателно обмисля разходите си и не приема нищо за даденост.


Източник и снимки: woman.hotnews.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен тази седмица може да ви изненада със събитие, което да има връзка с човек, с когото имате близки отношения. В някои случаи това може да има връзка с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Изненади през седмицата ще има в града или селото, където живеете или в...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Кое във вестника предпочитате да четете?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи