Брой 47 21.XI-27.XI. 2017

В света на известните:

Никол Шерцингер: Давах кръв срещу пари, за да уча в колеж

Певицата и композитор никога не е криела, че семейството ѝ не е имало финансови възможности, но днес тя сподели точно какви жертви ѝ се е налагало да прави, за да получи образование.


Тъй като родителите ѝ не са разполагали със средства, за да пратят Никол в колеж, на нея ѝ се наложило да мине през редица нископлатени работни места в опит да спести за своето учение.

"Направих много, за да отида в колеж – бях гримьор, пеех опера в италиански ресторант...", споделя тя. Най-крайната мярка било даването на кръв срещу пари.


39-годишната красавица се чувства много горди от положените усилия, които я довели до сбъдването на мечтата ѝ. Тя също така разкрива, че битката с бедноста ѝ е повлияла и днес въпреки солидните си доходи все още е доста пестелива, внимателно обмисля разходите си и не приема нищо за даденост.


Източник и снимки: woman.hotnews.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.Мнозина ще очакват пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи