Брой 27 07.VII-13.VII. 2020

Емоции:

Николай Хайтов: „В женското още от дете жената си я има“

Николай Хайтов пише в „Дервишово семе” – „В женското още от дете жената си я има. Дали е под миглите, или под ноктите, ала си я има”. А по какво още разпознаваме женското? Кои са тези качества, които събрани в една личност ни карат да си кажем – „Ето, тя е истинска жена!”


Деликатна
Всички сме виждали жени, които в голяма компания стават шумни, невъздържани и всячески се опитват да привлекат вниманието върху себе си. Е, една истинска дама няма нужда да се прави на клоун, за да е център на внимание. Независимо какво се случва около нея, тя умее да се контролира и да бъде винаги на ниво.


Самоуверена
Ако жена на подобно ниво е влюбена в някого, не бива да се приема за даденост. Тя иска съответния мъж, но преспокойно би могла да живее и без него.


Интелигентна
Тя не просто разговаря, за да запълни тишината, а е сериозен събеседник, чието мнение заслужава да бъде чуто.


Поддържана
Истинската жена изглежда винаги добре, но определено не е суетна. Тя знае как да подчертае естествената си красота и не разчита на грима, за да я превърне в център на мъжкото внимание. Получава го и така, без да полага особени усилия.


Състрадателна
Тя е богата, но душевно. Винаги е готова да помогне и от сърце страда, когато се сблъска с неправдите в света.


Стилна
Тя никога не следва сляпо модните тенденции. Облича се стилно и с вкус, подчертавайки уверено неподражаемия си личен стил.


Умерена
Тя няма нужда да бъде непрекъснато в центъра на събитията. Знае, че понякога е по-важно просто да умееш да слушаш, но вземе ли думата, всички погледи са вперени в нея.


Сериозна
Една истинска дама определено държи на думата си, защото честта за нея е нещо изключително важно.


Дръзка
Истинската дама знае колко струва и това й носи самочувствието, което заслужава. Ако мъжът до нея не я уважава и оценява, тя просто ще си тръгне, без изобщо да поглежда назад.


Мъдра
Тя не се страхува от старостта и вярва, че времето не е неин враг. Наясно е, че с всяка изминала година става по-мъдра и нищо в света не е по-нормално от остаряването. И по-хубаво.Източник и снимка: vsyakajena.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – В професионалната област предстои напрегнато време. Възможни са както успехи, така и проблеми. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате интересите си, но лесно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до грешни решения. Желанието да се пос...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи