Брой 38 18.IX-24.IX. 2018

Необяснимо:

Нова порция гибелни пророчества от Нострадамус

Твърди се, че Мишел дьо Нострадам, известен като Нострадамус, е предсказал цялата световна история от деня на своята смърт до наши дни, че и ще напред в бъдещето.Мнозина го смятат за най-великия пророк на Земята, защото всяко негово пророчество до сега се е сбъдвало.


От известно време в мрежата активно се обсъжда едно плашещо предсказание, изречено от известния пророк. В него той говори за различни катастрофи, които ще връхлетят човечеството и ще доведат разцепване на земята.


Да разшифрова страховитото пророчество е успял докторът по технически науки Александър Лазарев.


В трудовете на Нострадамус руският изследовател е открил описания на катаклизмите, които трябва да се случат в близко бъдеще. Ученият отбелязва, че предсказанията на един от най-известните французи се сбъдват с плашеща точност, а последствията им невинаги са с позитивен характер за човечеството.


По думите на Лазарев, в близко бъдеще „Земята ще се разцепи, Африка ще се отдели от Евразия, промяна ще има и в други континенти". Специалистът обаче, не уточнява кога точно ще се започнат тези „мащабни и бързи изменения”.


2018 г. ще е много лоша за човечеството.


През тази година Земята ще се сблъска не само с природни катаклизми, но и с нова световна война.


Дългата и ужасна война ще продължи 27 години, като началото ѝ ще бъде поставено във Франция, а след това ще обхване цяла Европа. Тази война ще доведе до невиждано голям и продължителен икономически колапс.


Голямата война ще започне във Франция и тогава цяла Европа ще бъде атакувана. Войната ще бъде дълга и ужасяваща за всички… накрая ще има мир, но малцина ще му се радват“, са точните думи на великия френски пророк.


Според много предишни тълкуватели това предсказание е свързано с тероризма на „Ислямска държава“ — макар и атентатите във Франция преди две години да не се считат за негово начало.


Нострадамус предсказва още, че вулканът Везувий ще се събуди и този път жертвите му ще бъдат над 6 000 души. Това голямо изригване на Везувий през 2018 г. ще разтърси цяла Италия. Тъй като Везувий е активен вулкан, много италианските геолозии и вулканолози смятат, че той наистина би могъл да изригне в края на 2018 или началото на 2019 г.


Това обаче не е всичко, защото върху Земята ще падне и голяма комета.


Специалистът отбелязва, че това ще се случи тази година „въпреки прогнозите на НАСА”.


Източник и снимка: fakti.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне, показва вашият хороскоп. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение б...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи