Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Необяснимо:

Нова порция гибелни пророчества от Нострадамус

Твърди се, че Мишел дьо Нострадам, известен като Нострадамус, е предсказал цялата световна история от деня на своята смърт до наши дни, че и ще напред в бъдещето.Мнозина го смятат за най-великия пророк на Земята, защото всяко негово пророчество до сега се е сбъдвало.


От известно време в мрежата активно се обсъжда едно плашещо предсказание, изречено от известния пророк. В него той говори за различни катастрофи, които ще връхлетят човечеството и ще доведат разцепване на земята.


Да разшифрова страховитото пророчество е успял докторът по технически науки Александър Лазарев.


В трудовете на Нострадамус руският изследовател е открил описания на катаклизмите, които трябва да се случат в близко бъдеще. Ученият отбелязва, че предсказанията на един от най-известните французи се сбъдват с плашеща точност, а последствията им невинаги са с позитивен характер за човечеството.


По думите на Лазарев, в близко бъдеще „Земята ще се разцепи, Африка ще се отдели от Евразия, промяна ще има и в други континенти". Специалистът обаче, не уточнява кога точно ще се започнат тези „мащабни и бързи изменения”.


2018 г. ще е много лоша за човечеството.


През тази година Земята ще се сблъска не само с природни катаклизми, но и с нова световна война.


Дългата и ужасна война ще продължи 27 години, като началото ѝ ще бъде поставено във Франция, а след това ще обхване цяла Европа. Тази война ще доведе до невиждано голям и продължителен икономически колапс.


Голямата война ще започне във Франция и тогава цяла Европа ще бъде атакувана. Войната ще бъде дълга и ужасяваща за всички… накрая ще има мир, но малцина ще му се радват“, са точните думи на великия френски пророк.


Според много предишни тълкуватели това предсказание е свързано с тероризма на „Ислямска държава“ — макар и атентатите във Франция преди две години да не се считат за негово начало.


Нострадамус предсказва още, че вулканът Везувий ще се събуди и този път жертвите му ще бъдат над 6 000 души. Това голямо изригване на Везувий през 2018 г. ще разтърси цяла Италия. Тъй като Везувий е активен вулкан, много италианските геолозии и вулканолози смятат, че той наистина би могъл да изригне в края на 2018 или началото на 2019 г.


Това обаче не е всичко, защото върху Земята ще падне и голяма комета.


Специалистът отбелязва, че това ще се случи тази година „въпреки прогнозите на НАСА”.


Източник и снимка: fakti.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи