Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

Любов и секс:

Новият вид оргазъм, каращ тялото ти да изтръпне

Оргазмът е най-прекрасното усещане, което можеш да изпиташ с тялото си. Независимо дали достигаш до него чрез стимулиране на клитора или на G-точката си, това разтърсващо чувство е невероятно. Е, как ще реагираш, ако ти кажем, че можеш да изпиташ същото това усещане по цялото си тяло, а не само в една определена част от него? Знаем, че звучи твърде хубаво, за да е истина. Но едно скорошно изследване, публикувано в списание Archives of Sexual Behavior(Архиви на сексуалното поведение) разкрива, че това е възможно – щастливките, които са изпитали този феномен, го описват като пожар и наводнение, заради мащабните последствия, които те причиняват. И тук идва най-хубавото: оказва се, че всеки път, когато правиш секс, можеш да изпитваш това чувство. Всичко, което се изисква от теб, е да си по-концентрирана по време на предиграта.


1. Мисли „секситивно“

Новият вид оргазъм, каращ тялото ти да изтръпне


За да се посветиш на мисията „Наслада за цялото тяло“, започни като си представяш преживяването. Преди да започнеш да правиш каквото и да било с гаджето си, затвори очи и си представи как изпитваш онова чувство, което те завладява, когато си много възбудена и всеки момент ще свършиш (онова интензивно и сладострастно напрежение, което изпитваш малко преди да стигнеш върха). Сега си представи как то преминава по цялото ти тяло – дори и по онези зони, които не са ерогенни: какво ще се случи, ако гаджето ти погали онова чувствително място зад коленете ти или по нежната кожа от вътрешната страна на ръцете ти? „Това е ключов момент, защото изследването показва, че мозъкът ти може да материализира усещанията, които си представяш“, казва д-р Бевърли Уипъл, автор на книгата The Science of Orgasm (Науката за оргазма). Друга стратегия: започни от гърдите и мисли как това чувство стига до пръстите на краката ти. Това ще зареди цялото ти тяло (не само женските ти органи) за насладата.


2. Позволи му да те докосва навсякъде без ...

Новият вид оргазъм, каращ тялото ти да изтръпне


Когато дрехите ти паднат, дръж ръцете (и езика) на гаджето си далеч от „копчетата“ ти за възбуда – като клитора и гърдите ти – през първите няколко минутки от любовната игра, така че той да е принуден да изследва останалите части от тялото ти. „Това ще стимулира нервните окончания в различните зони и когато свършваш, ще усетиш онова наелектризиращо чувство навсякъде“, казва д-р Карол Олтман, автор на Electrify Your Sex Life.


3. Натисни спусъка на насладата

Новият вид оргазъм, каращ тялото ти да изтръпне


Сега, когато цялото ти тяло е на режим „кулминация“, всичко, от което се нуждаеш, е някой да те бутне, докато си „на ръба“. Ето как може да стане това: докато гаджето ти препуска, стисни вагиналните си мускули (тези, които се напрягат, когато съзнателно се опиташ да спреш да пишкаш) около пениса му. Свий и задръж за няколко секунди – ще усетиш трепет във вагината си, който ще достигне до долната част на корема ти. Продължи с това движение, докато не усетиш как се приближаваш до върха. „Контракциите ще повишат толкова много напрежението, че тялото ти ще се възбуди още повече“, казва Олтман. Това означава, че когато се отпуснеш, ще получиш най-невероятния оргазъм през живота си!Източник и снимки: cosmopolitan.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи