Брой 3 15.I-21.I. 2019

В света на известните:

Някой е спал в леглото на Риана

Полиция бе повикана в дома на Риана в Лос Анджелис след сигнал, че някой е влязъл в къщата и е пренощувал там. Когато органите на реда пристигнали сутринта в дома, те сварили 26-годишния Едуардо Леон, който се чувствал като у дома си там. Вече е в затвора с гаранция от 150 000 долара.


За щастие, Риана не е била в къщата тази вечер и не е имала директен сблъсък с натрапника. Не е ясно дали той е успял да открадне нещо или престоят му е бил свързан със сталкерски подбуди. Факт е обаче, че певицата е предприела сериозни мерки относно сигурността в имението й.


Междувременно Риана, която бе една от звездите на Мет Гала преди няколко дни в Ню Йорк, призова дамите да се научат да проявяват самоирония и да спрат да се тревожат толкова за теглото си. „Истината е, че просто трябва да започнете да се смеете на себе си. Аз знам, кога изглеждам зле и килограмите са в повече, знам и кога съм в перфектна форма. Научила съм се да се приемам и в двата случая. Не съм родена като моделите на Victoria's Secret, но въпреки това се чувствам красива и имам самочувствие, когато се гледам в огледалото облечена само по бельо“, каза Риана.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Тази седмица е по-добре да не се поддавате на съмненията и да не се опитвате да промените това, което не можете да контролирате. По-добре е да пестите енергия и да се подготвяте за важни събития, които предстоят да се случат. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решен...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи