Брой 25 19.VI-25.VI. 2018

Любов и секс:

Няма нищо лошо в това да почивате поотделно – защо?

Ето защо нищо не пречи да организирате поне една от годишните си ваканции поотделно. В това няма нищо лошо, дори е терапевтично за връзката.

Кои са причините да почивате поотделно с половинката си?

1. Ако работите от вкъщи или в заедно.

В случаите, в които вие и партньорът ви работите заедно от вкъщи или в един офис, е препоръчително да почивате поотделно. Така и така сте непрекъснато заедно вкъщи или в офиса – защо да не си дадете малко почивка един от друг. Отидете на море с приятелки или се включете в някоя интересна екскурзия. И без това повечето мъже не си падат по разходки из улици и преследване на туристически обекти.

През това време пък партньорът ви ще може да се отдаде на любими занимания, да замине за риба с приятели или пък да отиде на планина.2. Имате нужда от време с приятели.

Невинаги се получава добра комбинация от вашите приятели, неговите и вие двамата взети заедно. Ето защо можете спокойно да разделите почивките си. Пък след това можете да почивате и заедно, ако са ви останали дни от отпуската.3. Имате напълно различни определения за забавление.

Не е нужно да помрачавате почивката си, само защото е казано, че трябва да сте заедно. Ако вие обичате морето, а той планината, отидете поотделно. Не е нечувано партньори, които се обичат безумно, да имат разногласия в идеите си за отпуск. През останалото време можете да правите други забавни неща заедно, но ако искате да почивате по различен начин, не карайте половинката си да прави нещо насила, само за да сте заедно.


4. Работните ви графици се разминават.

Това обстоятелство е много неприятно и често е свързано не с личен избор, а професионална ангажираност. За да предотвратите конфликти, проявете разбиране. Говорете за почивка поотделно и я обсъдете помежду си, за да няма наранени заради работата. Не е препоръчително връзката да страда заради работата. В повечето случаи това води до лош край.5. Нямате кой да гледа децата.

Ако ангажиментите ви се разминават и няма как да заведете заедно децата на почивка, отидете поотделно. Понякога просто е наложително да съобразите графика си с тяхното отглеждане, отколкото със собствените си потребности.6. Искате бягство без стрес.

Пътуването или ваканциите с партньора наистина понякога могат да са стресови. Ето защо и много двойки се връщат скарани от почивка. За да си починете без абсолютно никакъв стрес, отидете на почивка с приятелка или дори сама.7. Ще бъде още по-романтично като се съберете.

Кратките раздели разпалват страстта. Ще се обичате още повече, докато сте поотделно на почивка, защото ще сте си липсвали известно време.


Източник и снимка: az-jenata.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица една загуба свързана с близък човек ще ви изненада и то не само вас.ИЗбягвайте да споделяте своите професионални или лични дела извън дома си, защото едно определено събитие ще провокира един злонамерен интерес към вашите дела. Поради тази причи...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи