Брой 3 16.I-22.I. 2018

Животът какъвто е:

Нямам скрупули и съм готова да минавам през трупове, за да се издигна в кариерата

Аз съм една уверена и много амбициозна жена. Готова съм да минавам през трупове, за да постигна целта си. Преди време започнах работа в престижна фирма и за да напредна в кариерата, станах любовница на по-възрастния си шеф. Той е малко на петдесет и е напълно обикновен човек, като изключим обстоятелството, че е пълен егоист. Предпочитам да държа изкъсо такива мъже като него и не им позволявам да имат лични претенции. От малка научих следната истина: ако искаш да те уважават, не позволявай да ти стъпват на врата. Навремето нашите баби са били много глупави жени: омъжат се и заради съпрузите си забравят, че и те имат право на личен живот, а в това време мъжете им си веят байрака, заглеждайки чужди жени. И моят любовник е същият: не пропуска нито една пола да мине покрай него, без да я огледа от горе до долу.


Моралистите ме укоряват, че му разбивам семейството. Колко са наивни! Андрю, шефът ми, никога не е ценял съпругата си и едва ли ще я оцени за бъдеще. Такива мъже като него винаги намират с коя жена да изневерят на половинките си. За любовника ми това е "спорт" и разнообразяване на секса извън брачното легло. Аз не страдам от комплекси за малоценност и фактът, че има законна съпруга, изобщо не ме притеснява. Амбициозна съм и искам да греба с пълни шепи от живота. Преди няколко дни разбрах, че скоро ще ме повишат, а когато това се случи, ще напусна Андрю. Той вече изигра ролята си и нямам повече нужда от закрилата му.


Вчера, прибирайки се от работа, пред дома ми ме чакаше жена му. Първоначално започна да ме заплашва и ругае, а после се разплака, докато ме умоляваше да не й разбивам семейството. Колко жалка изглеждаше! Хванах я за ръката и довлякох до огледалото. Посочих й с пръст моето отражение и й зададох следния въпрос: "Виждала ли се някога как изглеждаш? Приличаш на бабичка. А сега погледни мен и сама се сети защо Андрю ти изневерява." Колко презирам жени като нея! Нямат никакво самоуважение. Но много скоро ще напусна възрастния си любовник и ще се опитам да прелъстя младия си и богат началник. Той е ерген и аз ще направя всичко възможно, за да стане мой съпруг.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи