Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Животът какъвто е:

Нямам скрупули и съм готова да минавам през трупове, за да се издигна в кариерата

Аз съм една уверена и много амбициозна жена. Готова съм да минавам през трупове, за да постигна целта си. Преди време започнах работа в престижна фирма и за да напредна в кариерата, станах любовница на по-възрастния си шеф. Той е малко на петдесет и е напълно обикновен човек, като изключим обстоятелството, че е пълен егоист. Предпочитам да държа изкъсо такива мъже като него и не им позволявам да имат лични претенции. От малка научих следната истина: ако искаш да те уважават, не позволявай да ти стъпват на врата. Навремето нашите баби са били много глупави жени: омъжат се и заради съпрузите си забравят, че и те имат право на личен живот, а в това време мъжете им си веят байрака, заглеждайки чужди жени. И моят любовник е същият: не пропуска нито една пола да мине покрай него, без да я огледа от горе до долу.


Моралистите ме укоряват, че му разбивам семейството. Колко са наивни! Андрю, шефът ми, никога не е ценял съпругата си и едва ли ще я оцени за бъдеще. Такива мъже като него винаги намират с коя жена да изневерят на половинките си. За любовника ми това е "спорт" и разнообразяване на секса извън брачното легло. Аз не страдам от комплекси за малоценност и фактът, че има законна съпруга, изобщо не ме притеснява. Амбициозна съм и искам да греба с пълни шепи от живота. Преди няколко дни разбрах, че скоро ще ме повишат, а когато това се случи, ще напусна Андрю. Той вече изигра ролята си и нямам повече нужда от закрилата му.


Вчера, прибирайки се от работа, пред дома ми ме чакаше жена му. Първоначално започна да ме заплашва и ругае, а после се разплака, докато ме умоляваше да не й разбивам семейството. Колко жалка изглеждаше! Хванах я за ръката и довлякох до огледалото. Посочих й с пръст моето отражение и й зададох следния въпрос: "Виждала ли се някога как изглеждаш? Приличаш на бабичка. А сега погледни мен и сама се сети защо Андрю ти изневерява." Колко презирам жени като нея! Нямат никакво самоуважение. Но много скоро ще напусна възрастния си любовник и ще се опитам да прелъстя младия си и богат началник. Той е ерген и аз ще направя всичко възможно, за да стане мой съпруг.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи