Брой 3 16.I-22.I. 2018

Животът какъвто е:

Обичам съпруга си, но не мога да спра да спя с чужди мъже

Омъжена съм от 15 години, но редовно изневерявам на мъжа си. Правя секс със семейните приятели, със съпрузите на колежки и приятелки, с колегите и с мъжете във фитнес залата. Аз съм на 40 години, а съпругът ми е на 42 г., и от брака си имаме две деца. Отношенията ни са добри и много рядко между нас възникват спорове. Редовно правим секс и няма причина да се оплаквам от сексуалния ни живот. Знам, че мъжът ми ме обича безусловно, но въпреки това обожавам вълнението, което ми носи сексът.


Никога не съм искала да имам сериозна връзка с чужд мъж, но не мога да спра да флиртувам. Обикновено го правя на различни места, най-често в колата или в някой хотел. Рядко планирам: просто се отдавам на момента с мъже, които искат да ме притежават. Сексът с тях е много страстен, но не се гордея с поведението си. Знам, че това, което правя, е погрешно и се мразя, че наранявам съпруга си. Той е добър човек и заслужава най-доброто.


Рядко преспивам повече от веднъж с някой мъж. Имаше и такива, които желаеха да имаме сериозна връзка, но им отказвах, без да се замисля. Какво се случва с мен? Защо не мога да спра? Докога ще наранявам съпруга си?


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи