Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Животът какъвто е:

Обичам жена си, но не мога да спра да й изневерявам

Казвам се Андрей, на 33, работя като технолог. Семеен съм и непрекъснато изневерявам на жена си, но въпреки това нямам намерение да я напускам. Обичам и уважавам съпругата си като майка на децата ми. Започнах да поддържам извънбрачни връзки след раждането на второто ни дете преди четири години. И преди имахме интимни проблеми, които за съжаление с времето само се влошиха. Аз съм страстен мъж, обичам да правя по-често секс, а Таня, така се казва съпругата ми, вечно е уморена и отказва да се любим.


Децата и домакинската работа я изтощават много. Няма кой да ни помага, а родителите ни не искат да се ангажират с нас. Намирам си любовници в сайт за запознанства. Старая се да съм честен, веднага казвам, че съм женен и не мога да им предложа нищо освен секс и редки срещи. Жените, с които излизам, са предимно омъжени или наскоро разведени. Повечето от тях не са готови за сериозна връзка, затова предложението ми ги удовлетворява. Опитвам се да избягвам дългите връзки, за да не се привързвам емоционално. Няколко месеца и ги разкарвам. Веднъж се влюбих като тийнейджър в омъжено младо момиче.Ревнувах я от съпруга й, с една дума - буквално не бях на себе си. Понякога се срещам с две или три жени едновременно. Не мисля за последствията и всячески потискам чувството за съвест и вина. Живея така, сякаш имам два паралелни живота: единият е домът ми и семейството, вторият е работата и любовта. Оправдавам изневерите си с факта, че осигурявам материално жена си, добър баща съм, отделям много време на децата, а на любовниците си - няколко часа седмично. Ако знаех, че жена ми ми изневерява, вероятно щях да се разведа. Знам, че имам двойни стандарти, но трябва да съм уверен в съпругата си.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи