Брой 50 10.XII-16.XII. 2019

Емоции:

Обсебени сте от бившата му?

Сред най-големите кошмари на жената е бившата. И по-точно приятелството на любимия човек с нея. Фактът, че тя е била с него, вероятно не ви оставя на мира и постоянно ви гложди съмнението дали всички чувства между тях са изстинали и приятелството им е чисто платонично.


Не ви съдим, човешко е, но внимавайте вашите съмнения да не се превърнат в обсебване, което може да съсипе връзката ви.


Любопитството е нормално

Любопитството ви не е нещо лошо, съвсем нормално е да го попитате за техните отношения. Направете го съвсем спокойно и премерено, без някакви скрити/открити обвинения.


Социалните медии са нож с две остриета

Ако тръгнете да следите бившата му в социалните мрежи, значи нещата излизат извън контрол. Това няма да ви донесе и нищо добро, само ще засили маниакалността ви и ще нанесе поражения на връзката ви. В крайна сметка какво очаквате да видите?


Не коментирайте бившата с приятелите на гаджето си

Друга грешка е да коментирате бившата му с негови приятели или да търсите информация от тях. По всяка вероятност те ще споделят на половинката ви и той ще ви потърси сметка и ще бъде прав. Не трябва да коментирате личния си живот с други хора и то зад гърба му. Ако не можете да получите желаната информация от партньора си, то намерете друг начин.


Не вярвайте на всичко, което виждате в нета

Когато сте разяждани от съмнения, сте доста податливи на влияние. И най-дребните клюки или вметки може да ви накарат да влезете в страшен филм. Ровенето из нета и подпитването на познати, няма да успокои любопитството ви, а по всяка вероятност само ще го увеличи и то в негативна насока. Не вярвайте на всичко, което чувате и прочитате. Ако не сте получили информацията лично от любимия човек я подлагайте на съмнение.


Разберете причината за раздялата им

Вашите тревоги относно това колко близки са точно вашият любим и бившата му, ще се разсеят, когато разберете каква е причината за раздялата им. Тя е сред определящите фактори затова какви са отношенията им след това. Ако са се разделили по взаимно съгласие, приятелските им отношения не трябва да ви изненадват и не трябва да търсите „под вола теле“.


Вие сте настоящето

Не забравяйте, че вие сте жената до него към момента и трябва да си тежите на мястото. Той е направил своя избор и не трябва да живеете в миналото му, а в общото ви настояще.


Вярвайте на партньора си

Ако връзката ви е стабилна, се предполага, че вярвате на човека до себе си. Щом ви е уверил, че няма от какво да се тревожите, не ровете. Доверете му се!
Източник и снимка: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи