Брой 26 25.VI-01.VII. 2019

Животът какъвто е:

Омъжих се повторно с надеждата да бъда щастлива, но се оказа, че съпругът ми е импотентен

Първият ми брак започна да се разпада буквално дни след сватбата. Спокоен, че най-накрая ми е нахлузил брачния хомот, съпругът ми се отпусна и скоро се превърна в жалко подобие на мъжа, в който се бях влюбила преди. След раждането на сина ми, Свилен се пропи и скандалите в дома ни станаха ежедневие. Когато няколко години по-късно се запознах с Момчил, ми беше много трудно да повярвам, че все още съществуват мъже като него. Момчил ме спечели с вниманието си и усърдието да ме впечатли. Но най-вече ме грабна отношението му към сина ми. Сякаш беше негово родно дете - толкова силно го обичаше. Както бързо пламна любовта между нас, така и бързо Момчил ме представи на родителите си. След тази среща в мен не останаха никакви съмнения, че той е мъжът на живота ми.


Веднага след развода, двамата се оженихме. Когато след известно време забременях, радостта на съпруга ми нямаше край. Преди да се запознаем, Момчил е бил женен, но жена му се оказала бездетна, затова се развели. По време на бременността ми той се грижеше за мен, сякаш не бях обикновена жена, а кралица. Може би наистина щях да се чувствам като такава, ако внезапно съпругът ми не се отчужди от мен. Вече не ме докосваше и всячески ме избягваше в леглото. От година не сме правили секс. В началото бях много притеснена и му предложих да посетим лекар, но Момчил не иска да говорим на тази тема. На всичкото отгоре изведнъж намрази и сина ми. Преди го обичаше, а сега се мръщи на присъствието му, отказва да разговаря с него, унижава го и му се присмива.


Последната му страст е риболовът. Веднъж му поисках обяснение защо ни пренебрегва и не прекарва повече време със семейството си, а той отговори, че изобщо не иска да се прибира вкъщи. Намира си различни занимания, само и само да не стои у дома. Няма да повярвате, но наскоро свекървата ме попита колко още ще го търпя и не е ли време да си намеря нормален мъж. От нея разбрах, че съпругът ми е станал импотентен и затова ме отбягва като жена. Но ние не живеем в средновековието, има лекари има и лекарства за неговия проблем. Само че съпругът ми не иска и да чуе за помощ и избухва, щом му спомена. Така живея пренебрегната като съпруга и нощем тайно плача от безсилие. Не зная какво ме очаква и как да продължа живота си с импотентен мъж.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Съвет към всички знаци на зодиака през този период - отпуснете се повече, бъдете креативни, разхождайте се повече, общувайте с партньорите си, обръщайте повече внимание на децата, срещайте се с приятели. Избягвайте конфликтите. В четвъртък от 10:50 часа до 16:30часа бъдете внимателни, не предприемай...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи