Брой 50 10.XII-16.XII. 2019

Разтърсващи драми:

От изгарящата любов, която изпитвах към мъжа си, нищо не остана. Сега ме интересува единствено да обезпеча сина си

Преди години обичах съпруга си до лудост. Току-що бях завършила гимназия, когато срещнах Юли. До ден днешен си спомням всичко, сякаш беше вчера: блясъка в очите му, подаръците, с които ме отрупваше, първата изгаряща целувка. Казваше ми, че съм единствена за него и никога не би погледнал друга жена. И аз, разбира се, му повярвах. Няколко месеца по-късно щастието ни се усмихна и на бял свят се появи синът ни Валентин. А с него и първата любовница на мъжа ми. За съществуването й разбрах съвсем случайно: открих горещите им любовни писма на лаптопа, пълни с интимни подробности. След страшния скандал, който последва, събрах всички вещи на Юли и го изхвърлих от дома ни. Мислех, че никога няма да му простя, но с времето осъзнах, че не мога да живея без него.


Свързано изображение


Болката да се събуждаш в празното легло, да бъдеш заобиколен от спомени, да гледаш сватбените снимки, е жестока. След време мъжът се върна и ми поиска прошка. Успокояваше ме, че не било нищо сериозно - обикновен флирт. И аз му простих. Той се върна вкъщи, но не се промени. Остана си женкар и сваляч. След няколко месеца разбрах, че отново ми изневерява - този път с колежка. "Съпричастни" хора ми казаха, а след като го притиснах, сам си си призна. Отново нищо сериозно - просто флирт. И пак му простих.


Резултат с изображение за my husband is cheating on me


Не беше минала и година, когато на хоризонта се появи и третата любима. С нея се задържа повече от първите две. Направи си втори профил във фейсбук и няколко месеца тайно си пишеха. "Мила", "любими", "целувки", "скоро ще се видим"... До ден днешен се правя, че не знам. Вероятно след третата, ще има и четвърта. Преди умирах от мъка и вярвах, че с всяка негова изневяра настъпва краят на света, но сега съм просто безразлична. Не съм вече млада и съм длъжна да запазя семейството си, за да обезпеча сина си. Защо да се радва друга на парите му? Дори ако това означава, че трябва да си затварям очите за "временната страст" на съпруга ми.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи