Брой 8 19.II-25.II. 2019

Разтърсващи драми:

Отровната майчина любов

Била съм на една година, когато баща ми е напуснал семейството ни. Благодарна съм на майка си, че ме отгледа и възпита, помогна ми да напредна в живота и за да ме изучи, работеше на две места. Обичам я и затова, че винаги е била до мен, но с всяка измината година грижите й ми тежат като воденичен камък.


По волята на съдбата днес минавам по нейния път. Самотна майка съм, но не защото съпругът ми ме напусна, а защото имах неблагоразумието да се влюбя и забременея от женен мъж. Сега отглеждам сама дъщеря си Поля и се старая да задоволявам всичките й нужди. За съжаление прекомерната ми обич направи от нея съвършен егоист. Поля обожава да ходи по екскурзии в чужбина, носи само нови дрехи, а подаръците, които иска за рождените си дни, надвишават трицифрена сума. Аз мога да ходя със стари дрехи и обувки, но за нея купувам най-доброто.


Това, което ме различава от моята майка е, че аз го правя с любов и нежност, докато тя полагаше грижи, защото "така трябва". Напоследък отново живеем заедно и съжителството с нея е кошмарно. Нямам думата за нищо и не мога да взимам решения в собствения си дом. Постоянно ми намеква, че съм лека жена, защото съм родила дете от женен мъж. Твърди, че съм алкохоличка, безотговорна и безполезна майка. Заради нея изгубих самочувствието си и често изпадам в депресия. От известно време имах сериозна връзка с добър мъж, който много обичаше дъщеря ми. Но майка ми го прокуди с думите, че бил недостоен за мен. Понякога си мисля, че нарочно постъпва така, защото иска да остана сама и тя да контролира целия ми живот. Толкова съм уморена от вечните й укори, че мисля да продам апартамента и с дъщеря ми да избягаме в друг град. Знам, че ме обича, но любовта й ме унищожава.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Почти идеално време да се ангажирате с подготовката и изпълнението на сериозни планове в професионалната област. Ще започнете ново дело, разчитайки на познанията и опита, придобит по-рано. Неприятности ще имате, само ако действате безразсъдно. Освен това трябва да оставите емоциите и да устои...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи