Брой 20 19.V-25.V. 2020

Любов и секс:

Отвъд стереотипите: НЕ си златотърсачка, ако искаш тези 6 неща

Златотърсачка - жена, която съзнателно се стреми към връзка с богати влиятелни мъже единствено с цел лично финансово благополучие.


Някой някога наричал ли ви е така? А вие самите поставяли ли сте този етикет върху друга жена?


Живеем във време на предразсъдъци и социални стереотипи. Хората са склонни да правят бързи заключения за твоя светоглед, защото го отъждествяват с познати образи от поп културата. По тази причина днес ще направим опит да повдигнем завесата на общественото невежество, като развенчаем някои от най-разпротранените митове.


Това, че държиш на външния си вид, не те прави повърхностна. Това, че харесваш по-зрели мъже, не е непремнно обвързано с финансовото им състояние.


<p data-verified=


Интересуваш се от работата му и финансовото му състояние

Естествено, въпросът "Каква ти е заплатата?" е изключително неуместен, особено ако вашите взаимоотношения са в зародиш. Тук говорим за това, че е нормално една жена да се интересува от професионалните интереси, амбиции и бъдещи творчески планове на партньора ѝ, с когото иска да сподели живота си. И не виждаме нищо нередно!


<p data-verified=


Държиш на външния си вид

За теб безупречният външен вид е нещо изключително важно. Знаеш как да направиш добро първо впечатление и не се страхуваш да използваш всички свои женски оръжия, за да привлечеш вниманието на обекта на своето желание. Това не те прави повърхностна златотърсачка, а поддържана самоуверена жена.


<p data-verified=


Някои от твоите приятелки са златотърсачки

Това, че плуваш в такъв социален кръг, не означава, че непременно ще абсорбираш тяхната ценностна система. Не съдиш за книгата по корицата и подбираш приятелите си по критерии, които нямат нищо общо с личните им избори, които правят в любовта.


<p data-verified=


Излизаш с по-възрастни мъже

Е, не говорим за мъж, който е на възрастта на баща ти. Но ако партньорът ти е бил над 10 години по-възрастен от теб, вероятно много хора са ти подхвърляли иронични коментари. Възрастта не е непременно обвързана с много пари, както симпатиите ти към по-зрели мъже нямат нищо общо с финансовото им положение.


<p data-verified=


Мечтаеш си за големи романтични подаръци

Разбира се, това не означава, че искаш всеки ден да се събуждаш със сто рози до възглавницата ти. Ти искаш да бъдеш обичана и уважавана, но понякога имаш нужда да се почувстваш просто жена. А романтичната вечеря или красиво бижу може и да звучат клиширано, но искрено ще зарадват всяка дама, особено ако са поднесени от онзи, на когото е подарила сърцето си.Източник и снимки: edna.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Първата половина на седмицата ще бъде доста натоварена. На работа в следващите дни е по-добре да привличате по-малко внимание. Възможно е да се сблъскате с конфликтни ситуации по време на работа. Вероятно ще бъдат завишени изискванията на ръководството. Очаква се втората половина на седмицата...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи