Брой 25 19.VI-25.VI. 2018

Животът какъвто е:

Пилчарката компаньонка

Женена съм за един мухльо, ама мухльо на мухльовците. Заврял се в един пилчарник и не можеш да го помръднеш оттам с топ. Пък сме млади. На мен ми се живее, че ми се плаче, а той едни пилета само са му в главата. И мене ме кара да ходя да му помагам. Отивам от време на време, ама само като ми трябват пилета за готвене - пари не съм давала за пиле от години, ама моят тиквеник не знае, че от пилчарника ги измъквам. Той е един страхопъзльо – камери имало и не смее едно пиленце вкъщи да донесе. Та затова ходя аз. Обувам едни големи гумени ботуши и широк анцуг. Влизам да храня пилетата и което ми хареса, хващам го за крилата, настъпвам главата и готово, пъхам го в ботушите. До шест пилета наведнъж съм изнасяла. Оня, моят, да блее и да мисли, че от магазина ги купувам. Разбрахте вече, че в пилчарника се вясвам само като ми трябват пилета. През другото време казвам, че ходя да търся работа или че в някоя къща са ме извикали да чистя. Намерила съм си в близкия град клуб за компаньонки. Случайно минавах оттам веднъж и един готин пич ме покани да пием по питие. Аз даже не знаех, че било такъв клуб. Отвън по нищо не личи – една врата и тъмни стъкла. Та влязохме с пича, седнахме на бара. Имаше няколко момичета с много къси полички и много изрязани блузки, облечени долу-горе като мен – аз имам хубаво тяло и не обичам да го крия с дрехи. Пичът ми направи предложение – когато искам да изкарам някой лев, да отивам до клуба и да поработвам.


Попитах го какво по-точно трябва да правя.. Трябва, вика, на бара да стоиш с клиентите и да гледаш да пият повече. И само ако ти искаш, може да ги придружиш до някоя от стаите и да правите секс – това се плаща много добре. Като те гледам с това тяло, пари ще правиш. Аз много-много не му мислих – като ходя до града и без това все гледам да преспя с някой мъж, че моят пилчар хич го няма в кревата, и защо да го правя безплатно, щом пари мога да спечеля от тая работа. Казах на пича, че съм съгласна и мога още веднага да почна, че спешно ми трябват пари. Хайде, тогава, качи се с мен да ти покажа някои трикове, че клиентите да останат доволни. Качихме се, накара ме той да се съблека, аз хвърлих дрехите и викам: готова съм. Я, вика, сега се облечи. Ти не си ли виждала по филмите как се събличат жените – хайде сега свали си дрехите, ама секси. Научи ме как да се събличам, показа ми някои трикове в кревата и може да се каже, че ме хареса. Даде ми хубава пачка и ми поръча да си купя луксозно бельо - моите прашки и сутиенът ми бяха бая опърпани, пилчарят не даваше пари за скъпи парцалки. Бельото ми пичът го хвана и го хвърли още там, че трябваше да намъквам дрешките си на голо. Разбрахме се кога ще отида и тръгнах по магазините. Накупих си луксозни нещица, а етикетите скъсах, че да не ги види моят колко струват – той толкова за месец не изкарва. Като се върна от пилчарника, му казах, че съм си намерила една къща да чистя и ако ме харесат, ще ме вземат за всеки ден.


Той, глупакът, се зарадва, че пари съм щяла да нося.. И така започнах да работя в клуба. Много ме харесват мъжете и имам вече постоянни клиенти. Вземам си парите предварително, но някои ми купуват и подаръци, които крия вкъщи. С парите доста добре бях, ама се влюбих като ученичка в един младок – плащам му сметките и го глезя, та паричките ми намаляха малко, но пак ще изкарам. Един ден моят пилчар ми вика, че негов авер от казармата ще идва на гости и ще ходят до града. Тогава, викам му, аз пък ще изляза с приятелката ми и ще се върна късно. Отидох в клуба, седнах на бара и се приготвих клиенти да приемам. С гръб към вратата стоя и гледам в огледалото. Влизат по едно време, кой мислиш - моичкият и приятелят му. Едвам успях да се шмугна през завесата, ама видели ме в гръб и искали мен и никоя друга. Бе, викам, това е мъжът ми бе, как ще изляза. Те, вика, са доста пияни, а ти си сложи ей тая маска на очите и никoй няма да те познае. Сложих аз маската и излязох. На ония тъпанари им потекоха лигите, като ме видяха.


Искаха ме и двамата. Почнаха да се карат кой пръв да спял с мене. Спокойно, викам, ако двамата заедно дойдете, ще ви направя отстъпка. Глупаците се съгласиха. Аз моичкият си го познавам – докато се съблека и той захърка. Оправих на спокойствие приятеля му и ги оставих в стаята, а аз се измъкнах от клуба и право вкъщи. Намъкнах се в леглото. След три часа се прибраха двамата тъпанари. Аз се направих на домакиня, посрещнах ги, пиене им сипах, мезета направих. А на сутринта даже отидох до пилчарника да свърша работата на моето пиянде.Така си караме сега – моят в пилчарника, аз в клуба. Лошото е, че мъжът ми започна да идва поне веднъж в седмицата в клуба, а хубавото е, че все мене иска, та парите си остават пак в семейството.Автор: Сребрина

Източник и снимка: anna.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица една загуба свързана с близък човек ще ви изненада и то не само вас.ИЗбягвайте да споделяте своите професионални или лични дела извън дома си, защото едно определено събитие ще провокира един злонамерен интерес към вашите дела. Поради тази причи...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи