Брой 8 25.II-02.III. 2020

Животът какъвто е:

Плащам си, за да спя с жената на моите мечти

Неотдавна разбрах какво е криза на средната възраст. Аз съм в началото на 40-те си години, имам страхотна съпруга и две прекрасни деца, които обожавам. С жена ми сме заедно близо 15 години. Всички ми казват колко голям късметлия съм затова, че бракът ми е перфектен. Само че дълбоко в себе си не съм убеден, че съм човек с късмет. Напротив, чувствам се обременен, уловен в капана на досадни семейни задължения. Единственият ми начин да избягам поне за малко от реалността, е сексът с проститутки. От няколко месеца си плащам, за да спя с жената на моите мечти.


Лили е красива, умна, забавна и сладка, а в леглото е богиня. Тя не е типичната проститутка; по-скоро е момиче, което печели пари благодарение на страхотния си външен вид и изобилните сексуални таланти. С времето от неин клиент се превърнах в приятел и довереник. Когато сме заедно изпитвам онези невероятно силни емоции, които не съм изпитвал от години към съпругата си (похот и копнеж), и по-важното е, че се чувствам свободен. Не само че спокойно й доверявам сексуалните си фантазии, а и мога напълно да се отпусна, да се шегувам и говоря откровено, и да не се притеснявам за неща, като кой ще прибере децата от училище.


Разбира се, знам, че постъпвам непочтено мамейки семейството си, но не мога да забравя удоволствието, любовта и страстта, които ме свързват с Лили. Въпреки че няколко пъти се опитах да се разделим, желанието за освобождаване, както буквално, така и метафорично, беше твърде силно. Трудно ми е да си представя живота без нея, но в същото време тя никога не би могла да бъде част от моя "истински живот" - прекалено много съм инвестирал в брака и семейството си, за да ги разбия. Така че въпросът ми се свежда до следния проблем: Как да се откажа от сексуалната (и емоционална) нирвана в името на семейството си?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.Астро-аспектиНа 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителностНа 26.02. Слънце в съвпад с R-МеркурийНа 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуванеНа 28.02. Венера в квадратура с П...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи