Брой 21 21.V-27.V. 2019

Животът какъвто е:

Платих на ясновидка, за да предскаже на момичето, което обичах, че аз съм нейната съдба

Може би греших, но ... Преди шест години бях влюбен до полуда в най-добрата приятелка на сестра ми Лора. Когато ни гостуваше, използвах всеки удобен момент да флиртувам с нея, ала за съжаление Лора не ми обръщаше никакво внимание. В отчаянието си реших да платя на известна ясновидка, която гастролираше в нашия град, за да й "предскаже", че аз съм нейната съдба и тя няма да бъде щастлива с никой друг, освен с мен. Ясновидката първоначално ми отказа, но след като й платих, се съгласи. Тъй като Лора и сестра ми бяха неразделни, знаех кога точно планират да посетят прочутата гадателка. Момичетата вярват в такива неща, каквото и да им се каже. По-късно отидох отново при ясновидката и тя ме увери, че любимата ми е повярвала на всяка нейна дума.


Оттогава изминаха седем години и преди няколко дни с Лора отпразнувахме петата годишнина от брака си. Със съпругата ми имаме две деца и сме щастливи. Така и не събрах смелост да й призная истината. Времето минава, а съвестта не спира да ме измъчва. Бракът ни е прекрасен и въпреки всичко се основава на лъжи. Страхувам се, че ако й призная истината, тя ще ме напусне и никога няма да ми прости. А може и да се засмее и да не се ядоса чак толкова. Наистина не знам какво да правя. Опитвам се да забравя миналото, това, което направих, но съвестта безмилостно ми напомня, че не съм нищо повече от един измамник. Какво мислите? Трябва ли да й кажа или да пазя тайната си до гроб?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи