Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Животът какъвто е:

Поиграха си на семейство и завинаги разбиха живота на детето, което считах за свой син

Когато с жена ми решихме да се разведем, синът ни Ники беше на 9 години. След развода се преместих да живея в София, но продължих активно да участвам в живота му: редовно плащах издръжка, а лятото го взимах при себе си. Две години по-късно бившата ми съпруга реши да се омъжи повторно. Новият й брак не ме засягаше и тъй като по това време и аз имах приятелка, от сърце й пожелах да бъде щастлива. Но след сватбата животът ми се преобърна с главата надолу. Един ден Вяра ми се обади по телефона и невъзмутимо заяви, че не аз съм биологичният баща на сина ни, а вторият й съпруг.


Първоначално си помислих, че това е поредната й лъжа. Реших, че иска да ме нарани, за да може Ники да приеме пастрока си като свой родител и да ме измести от сърцето му. Вяра обаче не се отказа от безумното си твърдение и тъй като нямах намерение заради нейните прищевки да се отказвам от сина си, се наложи да защитя бащинството си в съда. Но на съдебното заседание бившата ми съпруга осигури два ДНК теста: единият потвърди кръвната връзка между детето ми и новия му баща, а вторият отрече кръвната връзка между нас.


Оказа се, че Ники наистина не е мой син. На делото се разбра, че Вяра и вторият й съпруг са имали връзка, още докато с нея бяхме женени. Зад гърба ми тази подла жена нагло ме е мамела. Знаела е, че не не съм биологичен баща на Ники, но това не й попречи да ме използва за пари. Година след като истината излезе на бял свят, вторият й съпруг я напусна заради любовницата си. Доколкото знам, той не им помага финансово. Чудя се защо беше необходимо всичко това? Поиграха си на семейство и завинаги разбиха живота на Ники.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи