Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Животът какъвто е:

Понякога една минута може да преобърне целия ви свят

Една минута е шестдесет секунди. Може да не вярвате, но тези шестдесет секунди могат да променят целия ви живот. А понякога това е достатъчно, за да създадете едно красиво и щастливо бъдеще.


Беше топъл юлски ден. Връщах се от дълга командировка и бързах да се прибера у дома. Толкова бях уморен, че нямах търпение да си взема душ и да се наспя. Тялото ми копнееше за спокойствие. Пътят ми минаваше покрай река, над която се издигаше величествен мост. Изведнъж забелязах младо момиче, което се бе качило на перилата на моста. Нещо ми подсказа, че се кани да скочи. Моментално набих спирачки, изскочих от колата и я хванах за ръката. Борбата ни продължи една минута, но не й позволих да извърши фаталната грешка. Малко по-късно двамата стояхме в купето и тихо разговаряхме. Тя ми каза, че се казва Таня, на 21 години, и наскоро е погребала баща си. След смъртта му чичо й се възползвал от липсата й на опит и чрез измама й отнел жилището.


В отчаянието си Таня решила, че не си струва да живее и решила да се самоубие. Успокоих младото момиче, че заедно ще се справим с проблема и тъй като нямаше къде да отседне, я поканих у дома. Няколко дни по-късно помолих мой приятел адвокат да се заеме лично с мошеника, който я беше оставил бездомна. За щастие приятелят ми е страхотен професионалист и успя да й върне апартамента. С Таня продължихме да поддържаме връзка, но сега тя не беше вече онова отчаяно момиче, а уверена дама, която с прекрасната си усмивка спечели сърцето ми. Днес двамата сме съпрузи. Щастливи сме и много се обичаме. Благодарен съм на онези шестдесет секунди, които промениха живота ми завинаги.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи