Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Разтърсващи драми:

Потресаващата история на Зара, с която се запознах в родилния дом

Със Зара се запознахме в родилния дом. Изглеждаше много по-възрастна от другите родилки, несговорчива, затворена и срамежлива жена. Първоначално не я харесах, но когато разбрах тъжната й история, промених мнението си за нея.


Оказа се, че Зара, която минаваше 40 години, наскоро бе родила преждевременно и все още не беше ясно дали бебето ще оцелее. По тази причина нещастната майка беше много притеснена и не искаше да общува с никого. Докато другите родилки се радваха на децата си, кърмеха ги, пееха им приспивни песни, тя стоеше на леглото си и тъжно гледаше през прозореца. Един ден съвсем случайно забелязах, че цялото й тяло е обезобразено от дълбоки белези, които остават след сериозни изгаряния. Единствено лицето й не бе белязано.


Главният лекар често посещаваше Зара и двамата водеха дълги разговори. Някои от жените бяха дочули, че е претърпяла множество операции, но трудното тепърва предстоеше. След като лекарят си тръгваше, Зара се обръщаше към стената, завиваше се с одеяло и избухваше в силен плач. Така изминаха няколко дни. Една сутрин съвсем неочаквано медицинската сестра й донесе бебето. Щом го видя, лицето й грейна в красива усмивка: знак, че детето й ще живее. С времето двете се сближихме и усетила в мен сродна душа, тя ми разказа историята на живота си.


Оказа се, че на млади години Зара се омъжила за човека, когото обичала с цялото си сърце. От брака им се родили две момичета близнаци. Веднъж, използвайки момента, че децата спят, тя решила да почисти гаража. На един от рафтовете имало някаква тежка кутия - мръсна и изцапана с машинно масло. Зара се опитала да я премести без да знае, че вътре има солна киселина. За нещастие кутията се изплъзнала от ръцете й и цялото съдържание се изляло върху нея. Какво се случило по-нататък, нещастницата не си спомня. След време й разказали, че съседи чули писъците й. Когато влезнали в гаража и намерили Зара да лежи на земята, веднага я завели в болницата.


Последвала дълга борба за живота й. Но след като мъжът й разбрал за инцидента, зарязал нея и децата. Двете момичета останали на грижата на старата майка на Зара. " Преди всичко се боях за моите дъщери. Осъзнавах, че ако умра, те ще останат сираци. Това ми помогна да оцелея." - призна нещастната жена - призна нещастната жена. Изминали няколко години, през които Зара се подложила на множество операции. Един ден в завода, в който работела, дошъл нов колега. Мъжът се казвал Иван и когато разбрал трагичната история на младата майка, той започнал настойчиво да я ухажва.


Опитвал се да я подкрепя всячески, но тя го отблъсквала, не вярвайки, че някой би се влюбил в грозно създание като нея. Няколко месеца по-късно Иван изнасилил Зара. После дълго й се извинявал, молил я за прошка на колене, дори се разплакал. В своя защита заявил, че бил принуден да я насили, за да й докаже, че я желае като жена. Много скоро Зара разбрала, че е бременна, но не се решила да направи аборт. Когато дошло време да ражда, Иван я завел в родилния дом.


Непридуманная история из жизни женщины: несчастная Зухра


След като чух потресаващата й история, сърцето ми се сви и дълго време не можах да дойда на себе си. А на сутринта силни викове разбудиха цялата болница.


- Зара! Зара! - крещеше мъжки глас.


Погледнах през прозореца и онемях от почуда. На двора с огромен букет цветя стоеше изключително красив мъж, а до него две момичета близначки. Тримата стояха прегърнати и махаха с ръка на Зара. Нещастната жена изтри потеклите сълзи, но аз знаех, че това бяха сълзи от радост, защото на крачки от нея я чакаше истинската любов.Източник и снимки: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи