Брой 12 19.III-25.III. 2019

Разтърсващи драми:

Потресаващата история на Зара, с която се запознах в родилния дом

Със Зара се запознахме в родилния дом. Изглеждаше много по-възрастна от другите родилки, несговорчива, затворена и срамежлива жена. Първоначално не я харесах, но когато разбрах тъжната й история, промених мнението си за нея.


Оказа се, че Зара, която минаваше 40 години, наскоро бе родила преждевременно и все още не беше ясно дали бебето ще оцелее. По тази причина нещастната майка беше много притеснена и не искаше да общува с никого. Докато другите родилки се радваха на децата си, кърмеха ги, пееха им приспивни песни, тя стоеше на леглото си и тъжно гледаше през прозореца. Един ден съвсем случайно забелязах, че цялото й тяло е обезобразено от дълбоки белези, които остават след сериозни изгаряния. Единствено лицето й не бе белязано.


Главният лекар често посещаваше Зара и двамата водеха дълги разговори. Някои от жените бяха дочули, че е претърпяла множество операции, но трудното тепърва предстоеше. След като лекарят си тръгваше, Зара се обръщаше към стената, завиваше се с одеяло и избухваше в силен плач. Така изминаха няколко дни. Една сутрин съвсем неочаквано медицинската сестра й донесе бебето. Щом го видя, лицето й грейна в красива усмивка: знак, че детето й ще живее. С времето двете се сближихме и усетила в мен сродна душа, тя ми разказа историята на живота си.


Оказа се, че на млади години Зара се омъжила за човека, когото обичала с цялото си сърце. От брака им се родили две момичета близнаци. Веднъж, използвайки момента, че децата спят, тя решила да почисти гаража. На един от рафтовете имало някаква тежка кутия - мръсна и изцапана с машинно масло. Зара се опитала да я премести без да знае, че вътре има солна киселина. За нещастие кутията се изплъзнала от ръцете й и цялото съдържание се изляло върху нея. Какво се случило по-нататък, нещастницата не си спомня. След време й разказали, че съседи чули писъците й. Когато влезнали в гаража и намерили Зара да лежи на земята, веднага я завели в болницата.


Последвала дълга борба за живота й. Но след като мъжът й разбрал за инцидента, зарязал нея и децата. Двете момичета останали на грижата на старата майка на Зара. " Преди всичко се боях за моите дъщери. Осъзнавах, че ако умра, те ще останат сираци. Това ми помогна да оцелея." - призна нещастната жена - призна нещастната жена. Изминали няколко години, през които Зара се подложила на множество операции. Един ден в завода, в който работела, дошъл нов колега. Мъжът се казвал Иван и когато разбрал трагичната история на младата майка, той започнал настойчиво да я ухажва.


Опитвал се да я подкрепя всячески, но тя го отблъсквала, не вярвайки, че някой би се влюбил в грозно създание като нея. Няколко месеца по-късно Иван изнасилил Зара. После дълго й се извинявал, молил я за прошка на колене, дори се разплакал. В своя защита заявил, че бил принуден да я насили, за да й докаже, че я желае като жена. Много скоро Зара разбрала, че е бременна, но не се решила да направи аборт. Когато дошло време да ражда, Иван я завел в родилния дом.


Непридуманная история из жизни женщины: несчастная Зухра


След като чух потресаващата й история, сърцето ми се сви и дълго време не можах да дойда на себе си. А на сутринта силни викове разбудиха цялата болница.


- Зара! Зара! - крещеше мъжки глас.


Погледнах през прозореца и онемях от почуда. На двора с огромен букет цветя стоеше изключително красив мъж, а до него две момичета близначки. Тримата стояха прегърнати и махаха с ръка на Зара. Нещастната жена изтри потеклите сълзи, но аз знаех, че това бяха сълзи от радост, защото на крачки от нея я чакаше истинската любов.Източник и снимки: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи