Брой 25 18.VI-24.VI. 2019

Животът какъвто е:

Повярвах в любовта на един мошеник

Омъжих се млада, родих двама сина, но с времето страстта се изпари. Със съпруга ми Павел прекарахме заедно 19 години и тогава разбрах, че си има любовница. Любовта между нас отдавна си беше отишла, затова спокойно му предложих да се разделим. След развода Павел ми остави апартамента, а той се премести на квартира. Често идваше да види момчетата, а през уикендите ги взимаше при себе си. След мирния развод реших да си потърся нова любов в сайтовете за запознанства. Именно в един от тях се запознах с Денис. Впечатлена от неговата сърдечност, на другия ден се чухме отново. След няколко срещи го запознах с децата си. Денис им донесе подаръци, но те му отговориха грубо и скептично.


Месец по-късно се оказах влюбена до ушите. Не ме смущаваше дори и разликата във възрастта ни. По онова време аз бях на 40, а любимият ми - на 24. Чувствах се обичана и не ми пукаше за мнението на останалите. По тази причина не обръщах внимание и на синовете си и поканих Денис да се премести у дома. Бях убедена, че момчетата ще свикнат с новата ситуация. За съжаление не се получи така. Младият ми любовник непрекъснато се оплакваше от тях, а и те от него. Обстановката се обтегна дотолкова, че децата си събраха багажа и заживяха с баща си. Изминаха няколко месеца. Веднъж, докато Денис си взимаше душ, чух, че получи SMS на мобилния. От любопитство реших да погледна и от това, което прочетох, ме побиха тръпки. В един от SMS-ите пишеше: "Тя ще направи всичко за мен, защото мисли, че я обичам."


Когато Денис излезе от банята, хвърлих телефона в лицето му, крещейки с цял глас: " Защо не си изтрил съобщението? Или си мислеше, че съм прекалено глупава, за да го прочета?" Той спокойно тръгна към мен, а после ме удари през лицето. Преди да напусне дома ми, се засмя и ехидно каза: " Да, аз съм мошеник, но ти си стара глупачка. Обади се в полицията, нека се посмеят и те." Разплакана от болка, позвъних на Павел и му разказах случилото се. След час бившият ми мъж дойде заедно с децата. Оттогава ми гостуваше всяка вечер. С времето двамата преоткрихме любовта, която ни свързаше на младини. Сега пак сме заедно и отново сме едно щастливо семейство, но по-доволни от децата няма.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През новата седмица имаме дългосрочен астрологически фактор, при който плановете могат да загубят своята яснотаЧесто ще се появява несъответствие между поставените цели и собствените намерения или непоследователност на предишните идеи.Някои могат да изпитват недоволство от постигнатото. Други ще зап...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи