Брой 16 16.IV-22.IV. 2019

Животът какъвто е:

Повярвах в любовта на един мошеник

Омъжих се млада, родих двама сина, но с времето страстта се изпари. Със съпруга ми Павел прекарахме заедно 19 години и тогава разбрах, че си има любовница. Любовта между нас отдавна си беше отишла, затова спокойно му предложих да се разделим. След развода Павел ми остави апартамента, а той се премести на квартира. Често идваше да види момчетата, а през уикендите ги взимаше при себе си. След мирния развод реших да си потърся нова любов в сайтовете за запознанства. Именно в един от тях се запознах с Денис. Впечатлена от неговата сърдечност, на другия ден се чухме отново. След няколко срещи го запознах с децата си. Денис им донесе подаръци, но те му отговориха грубо и скептично.


Месец по-късно се оказах влюбена до ушите. Не ме смущаваше дори и разликата във възрастта ни. По онова време аз бях на 40, а любимият ми - на 24. Чувствах се обичана и не ми пукаше за мнението на останалите. По тази причина не обръщах внимание и на синовете си и поканих Денис да се премести у дома. Бях убедена, че момчетата ще свикнат с новата ситуация. За съжаление не се получи така. Младият ми любовник непрекъснато се оплакваше от тях, а и те от него. Обстановката се обтегна дотолкова, че децата си събраха багажа и заживяха с баща си. Изминаха няколко месеца. Веднъж, докато Денис си взимаше душ, чух, че получи SMS на мобилния. От любопитство реших да погледна и от това, което прочетох, ме побиха тръпки. В един от SMS-ите пишеше: "Тя ще направи всичко за мен, защото мисли, че я обичам."


Когато Денис излезе от банята, хвърлих телефона в лицето му, крещейки с цял глас: " Защо не си изтрил съобщението? Или си мислеше, че съм прекалено глупава, за да го прочета?" Той спокойно тръгна към мен, а после ме удари през лицето. Преди да напусне дома ми, се засмя и ехидно каза: " Да, аз съм мошеник, но ти си стара глупачка. Обади се в полицията, нека се посмеят и те." Разплакана от болка, позвъних на Павел и му разказах случилото се. След час бившият ми мъж дойде заедно с децата. Оттогава ми гостуваше всяка вечер. С времето двамата преоткрихме любовта, която ни свързаше на младини. Сега пак сме заедно и отново сме едно щастливо семейство, но по-доволни от децата няма.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Личният живот е областта, в която ще стават най-важните събития през тази седмица. Ще трябва да потърсите нов подход към старите приятели и възлюбени. Тези, които са все още сами, трябва да поработят върху грешките и да разберат какво пречи на личното им щастие.Хората, които са родени през тази седм...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи