Брой 6 11.II-17.II. 2020

Животът какъвто е:

Празнувах Коледа с любовницата на мъжа ми

Боли, когато разбереш, че съпругът ти спи с друга жена, но как ще се почувстваш, ако ти се наложи да стоиш на една маса със съперницата си?


Оглеждайки стаята, в която ще бъде семейният ни коледен обяд, реших да планирам местата на гостите. До мен ще бъде съпругът ми Жоро. От другата страна на масата ще бъде 16-годишната ни дъщеря Еми и приятелят й Дани. До Жоро остава място и за Ралица - неговата любовница през последните три години. Все още изглежда нереално не само, че само че се примирих мъжа ми да спи с друга жена, но и че я поканих в дома си. Тази Коледа, за втори път, тя ще празнува с нас. Още от първата ни среща осъзнах, че Жоро е от мъжете, които изневеряват. Изключително привлекателен, секси, уверен, той привличаше погледите на много дами.


Ралица е колежка на съпруга ми. След като една вечер ни гостува, започнах да подозирам, че има нещо между тях. Тя е красива, зеленоока блондинка, с толкова тънко чувство за хумор, че моментално я харесах. Затова ме заболя, когато месеци по-късно в пощата на Жоро намерих имейл, в който Ралица пишеше, че няма търпение да бъде негова. Още същата вечер поисках обяснение от мъжа ми. Без да се колебае, той директно ми призна, че е влюбен в нея и умира от страх при мисълта, че може да я загуби. Всъщност аз бях тази, която наистина се уплаши. Внезапно осъзнах, че бракът ни е на път да рухне. Ако бях направила скандал на Жоро, можеше да го загубя завинаги.


love-actually-2


В същия момент реших да не се занимавам с извънбрачната авантюра на мъжа ми. Ясно разбирах, че ако им попреча, това само ще ги сближи още повече, но оставя ли ги на мира, със сигурност щяха да се уморят един от друг. От този миг нататък за голямо облекчение на Жоро, се превърнах в ням свидетел на романтичната му афера с друга. Изглежда, че стратегията ми проработи. Въпреки че бях сигурна, че все още се срещат, съпругът ми не показваше никакви признаци, че иска да ме напусне. Когато излизаше, никога не попитах къде отива. Ралица подозираше, че знам за връзката им, макар че се държах добре с нея. По някаква причина предпочитах да познавам лично любовницата на мъжа ми, отколкото той да се среща с "мистериозна" жена, с която не бих могла да се състезавам за любовта му.


Миналата година, два дни преди Коледа, Жоро се върна от офиса и ми каза, че заради падналия сняг Ралица не може да се прибере при родителите си, които живеят в другия край на страната. Изведнъж се чух да казвам: " Покани я да прекара празника с нас." Отчасти го направих, защото се страхувах съпругът ми да не ме изостави точно на Коледа, а от друга страна исках да водя битката на собствена територия. Той изглеждаше шокиран, но обеща да я попита. На следващия ден самата Ралица ми позвъни и щастливо заяви, че приема поканата ми. Изненадана от факта, колко приятелски звучеше гласът й, ведага минах в нейния тон. На Бъдни вечер дори купих Ralph Lauren, разбирайки от една квитанция на Жоро, че това е любимият й парфюм. Чувствах, че единственият начин да се справя с тази луда ситуация, е да привлека Ралица на своя страна.


christmas-with-hub-and-mistress-5


Когато на следващата вечер тя дойде у дома, Жоро изглеждаше по-смутен от мен. Запознах Ралица със семейството и приятелите ми, представяйки я като негова колежка. Всъщност само Еми подозираше нещо, но си замълча. Въпреки че не коментира ситуацията, по-късно ми призна, че намира поведението на баща си за "отвратително". Вечерята мина добре. С Ралица непрекъснато се смеехме и обсъждахме някои неприятни навици на мъжа ми, като например колко време му отнема да излезе от банята. И така, тази година, когато Жоро спомена, че любовницата му възнамерява да остане в столицата, отново предложих тя да дойде при нас. Не ми харесва идеята да прекара Коледа със семейството ми, но ако мъжът ми трябва да има друга, по-скоро бих я приела, отколкото сама да го бутна в обятията на жена, която не познавам.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата не предразполага към ново начало. Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Научете се да цените времето си, не го пилейте напразно за несъществени неща. Трябва да сте внимателни, за да не допускате грешки. Проя...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи