Брой 26 26.VI-02.VII. 2018

Животът какъвто е:

Преди сватбата разбрах, че годеникът ми е мой брат

Моето семейство е много малко. Не познавам баща си лично; отгледана съм от мама и нейните родители. За разлика от мен, семейството на бъдещия ми съпруг е пълна противоположност на моето. Перфектното семейство! Родителите му са щедри хора, а сестрата на годеника ми се превърна в една от най-близките ми приятелки. За мен тези хора бяха идеални, ето защо ми стана неприятно, когато веднъж с бъдещата ми свекърва докато обсъждахме подробностите за сватбата, внезапно тя спомена, че всъщност бащата на годеника ми не е негов истински баща. След минута мълчание свекърва ми извади стар албум и ми показа снимка на биологичния му баща.


Бях на ръба да откача, когато видях, че от снимката ме гледа не друг, а моят роден баща.


Не знам как успях да се сдържа, извиних се и бързо напуснах стаята. Когато се върнах у дома, през плач разказах истината на годеника си, а той просто стоеше и ме гледаше. В крайна сметка се оказа, че той отдавна знае, че сме брат и сестра, но си е мълчал от страх да не ме загуби. И двамата не желаем да имаме деца, затова годеникът ми не виждал проблем за нашата връзка. Почувствах се предадена и отвратена. Сърцето ме боли и умирам от срам при мисълта, че щях да се омъжа за собствения си брат. На всичкото отгоре вложих всичките си спестявания в тази сватба и сега не знам как ще ги възстановя. Освен това се чудя как ще обясня на семейството си и приятелите, защо няма да има сватба. Но още по-лошо е, че го обичам. Знам, че никога повече няма да бъдем заедно, а до вчера вярвах, че остарея с него.


Източник и снимка: krasotka.postimees.ee

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се върнете към миналото си: срещи с хора от миналото ви, неразрешени проблеми от предишни месеци или години и др.Това ще бъде много сложна седмица, в която ще трябва да „стъпвате на пръсти“ и да не допускате прибързв...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи