Брой 47 21.XI-27.XI. 2017

Животът какъвто е:

Преди сватбата разбрах, че годеникът ми е мой брат

Моето семейство е много малко. Не познавам баща си лично; отгледана съм от мама и нейните родители. За разлика от мен, семейството на бъдещия ми съпруг е пълна противоположност на моето. Перфектното семейство! Родителите му са щедри хора, а сестрата на годеника ми се превърна в една от най-близките ми приятелки. За мен тези хора бяха идеални, ето защо ми стана неприятно, когато веднъж с бъдещата ми свекърва докато обсъждахме подробностите за сватбата, внезапно тя спомена, че всъщност бащата на годеника ми не е негов истински баща. След минута мълчание свекърва ми извади стар албум и ми показа снимка на биологичния му баща.


Бях на ръба да откача, когато видях, че от снимката ме гледа не друг, а моят роден баща.


Не знам как успях да се сдържа, извиних се и бързо напуснах стаята. Когато се върнах у дома, през плач разказах истината на годеника си, а той просто стоеше и ме гледаше. В крайна сметка се оказа, че той отдавна знае, че сме брат и сестра, но си е мълчал от страх да не ме загуби. И двамата не желаем да имаме деца, затова годеникът ми не виждал проблем за нашата връзка. Почувствах се предадена и отвратена. Сърцето ме боли и умирам от срам при мисълта, че щях да се омъжа за собствения си брат. На всичкото отгоре вложих всичките си спестявания в тази сватба и сега не знам как ще ги възстановя. Освен това се чудя как ще обясня на семейството си и приятелите, защо няма да има сватба. Но още по-лошо е, че го обичам. Знам, че никога повече няма да бъдем заедно, а до вчера вярвах, че остарея с него.


Източник и снимка: krasotka.postimees.ee

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.Мнозина ще очакват пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи