Брой 17 24.IV-30.IV. 2018

Животът какъвто е: С поглед на светец и с желания на грешник

Прелъсти ме

Прелъсти ме

След това съпругът ми постепенно започна да охладнява. Споделих с приятелки и те бяха усетили промяна в тази посока при своите мъже, затова се успокоих. Но веднъж, докато беше в банята, телефонът му иззвъня. Бяхме се разбрали никой да не вдига мобилния на другия. Така и направих, но погледнах екрана и видях лицето на една много красива жена. Казах му, че някой го е търсил, без да го питам нищо, но реших да проверя коя е тя. И понеже в малкия град всичко се знае, разбрах, че съпругът ми има любовница, така открих истинската причина за охладняването му към мен.


Нямах намерение да вдигам скандали, нито пък да се развеждам, исках само да му го върна.. Някой ще си каже, от това по-лесно няма. На практика обаче не е така, защото всяка жена, която уважава себе си, когато реши да изневери, се съобразява минимум с две неща - партньорът да бъде дискретен и да има някаква сексуална тръпка. Започнах да търся такъв мъж. Много ми предлагаха, обаче нямаше как да не забележа, че на лицето на поредния сваляч беше изписано не толкова сексуално желание, колкото меракът да се похвали на приятелите си, че е изчукал поредната фльорца, която се представяла за гранд дама. Почти се бях отказала да търся любовник за отмъщението си, когато на семейно тържество се запознах с един братовчед на майка ми. Доста по-млад от нея, виждах го за първи път, защото години наред работеше в чужбина. Още от пръв поглед чичо Митко ми хареса с благородната си осанка, с премерените си думи и жестове. При него нямаше нищо излишно, нищо показно. Веднага почувствах желание да му споделя всичките си проблеми, защото той просто излъчваше доверие.След седмица отново го срещнах.. Предложи ми да изпием по едно питие. От дума на дума му разказах за проблема със съпруга ми и желанието да си отмъстя. Признах, че не съм го направила досега, защото не съм намерила подходящ партньор. Той ме изслуша внимателно и ме посъветва:
- Ако си решила да правиш нещо, направи го заради себе си, избери си мотив като любопитство, удоволствие, сравнение, но не и отмъщение. Нищо не трябва да се върши със злоба, за да натриеш носа на някого, особено пък секс... Ние, хората, сме най-нещастните същества, защото осъзнаваме, че сме временно на тоя свят. В този земен миг, можем да вършим всичко, ако не причиняваме страдание на другите.Докато ми говореше със сериозен тон, чичо Митко плъзна ръката си между бедрата ми. Гледах го недоумяващо - с поглед на светец, а желания на грешник. Не усетих кога станахме от масата и къде отидохме. Когато се любехме, възбудата ми беше толкова голяма, че вършех неща, които никога преди това не бих и помисляла. Питах се дали аз съм съблазнила някой светец, или самият Дявол е съблазнил мен. И двата отговора разпалваха страстта ми още повече.
След тази среща имаше и други, още по-вълнуващи. Но в мен, за добро или зло, настъпи промяна. Този човек ми внуши, че всичко е позволено, ако не причиняваме страдание на другите.


Една грешница

Писмото е от печатното издание

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен тази седмица ще се наложи да помогнете на роднини или приятели да разрешат свои проблеми или неприятности. Те вероятно ще имат връзка с техния личен живот, който е под натиск на различни събития, интриги, клюки или други злонамерени действия срещу тях.През тази с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли ви последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи