Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

Емоции:

Прочувствено писмо до жената, която забрави стойността си

Това е за теб – жената, която забрави стойността си. Жената, която спря да вярва в себе си. Жената, чието сърце беше разбивани отново и отново.


Знам как се чувстваш и през какво преминаваш, защото вече съм го преживявала.


Знам какво е, когато тестват доверието ти. Знам какво е, когато предизвикват характера ти. Знам какво е, когато болезнените думи на човека, когото обичаш, пронизват сърцето ти като нож.


Знам, че все още чуваш в главата си думите, които ти е казал. Знам, че всеки път щом се погледнеш в огледалото виждаш само недостатъците си.


Знам, че когато лежиш в леглото си вечер, се надяваш утрешния ден да е по-добър. Надяваш се, че скоро ще си отново същата както преди.


Знам, че си жена, която е забравила стойността си, но това е само лош период, през който преминаваш, и ще приключи скоро. Защото си умна, красива и силна и заслужаваш любов.


Ти си повече от достатъчно добра.


Знам, че сега сигурно ти е трудно да си припомниш качествата и силата, които притежаваш, и да си върнеш увереността. Но повярвай ми, че положението, в което си в момента, няма да продължи вечно.


Много скоро ще успееш да излекуваш раните си и да поправиш разбитото си сърце. Много скоро ще си същата като преди, но по-силна и по-мъдра.


Това, което трябва да направиш е да отвориш очите си и да осъзнаеш, че романтичната ти връзка, не определя стойността ти. Трябва да осъзнаеш, че всички онези мъже, които са те приемали за даденост, играли са си с чувствата ти и са разбивали сърцето ти, не са те заслужавали. Не са заслужавали добротата, търпението, съчувствието и любовта ти. Не са заслужавали да имат някой като теб до себе си. Защото ти си по-добра от тях. Душата ти е по-чиста и сърцето ти е по-голямо от техните.


Затова начина, по който се чувстваш сега няма нищо общо с това коя си, и със сигурност не определя стойността ти.


Заслужаваш много повече в живота си. Заслужаваш някой, който ще може да те обича искрено, дълбоко и безусловно. Някой, който ще може да разбере и да се справи със силата на твоята любов. Някой, който ще се бори за щастието ти.


Заслужаваш някой, който ще може да чува неизказаните ти мисли, да усеща скритите ти емоции, и да вижда вътре в душата ти.


Заслужаваш някой, който ще се чувства благодарен, че те има в живота си. Някой, който знае какъв мил, добросърдечен и любящ човек има до себе си. Някой, който няма да се страхува да се бори за теб. Единственото, от което ще се бои е да не те изгуби.


Заслужаваш някой, който ще знае стойността ти и ще прави всичко възможно и ти винаги да я знаеш.Източник и снимка: lifetime.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи