Брой 34 20.VIII-26.VIII. 2019

Животът какъвто е:

Прости ми, мамо, че ти разбих сърцето и ти отнех любимия!

Винаги ми се е струвало, че спрях да бъда дете след развода на родителите ми. Приемах спокойно скандалите и ругатните им, вярвайки, че това е нормално за всяко семейство. Не твърдя, че заминаването на татко ми повлия особено по някакъв начин. Друго беше страшно: мама лежеше на дивана и не спираше да плаче. Гледах я и не знаех как да й помогна. Когато понякога се забавяше от работа, изпитвах ужасен страх, че повече няма да се прибере. Тогава и аз лягах на дивана и започвах да плача. Мислех си, че и тя като татко ще ме изостави.


Вероятно в такива моменти реших по-бързо да порасна, за да защитавам майка си. Чувствайки, че баща ми е причината за състоянието й, скрих всичките му снимки и вещи, което той не беше взел със себе си. В неделя убеждавах мама да ме заведе на кино и разходка, като категорично й забранявах да плаче. Ролите ни се размениха: аз станах строгата майка, а тя - моята послушна дъщеря. В крайна сметка депресията й отмина, но тези странни отношения между нас останаха. Все по-често се чувствах като майка и все по-рядко като дъщеря. Понякога мама възразяваше, че тя е възрастната у дома, а в отговор аз се заливах от смях. Много скоро след това мама ми сподели, че е влюбена в прекрасен мъж, но за съжаление връзката им няма бъдеще, защото той е с петнадесет години по-млад от нея.


Един ден мама отиде на рожден ден на своя приятелка и когато се прибра, лицето й светеше от щастие. С всеки изминат ден промяната в нея беше видима: започна да посещава фитнес залата, направи си модерна прическа и обнови гардероба си. За моя голяма изненада дори започна да се задържа пред огледалото. Един ден застанах до нея и отбелязах, че приличаме на сестри, само че аз бях нацупената, а тя - с огън в очите. Много скоро мама ми сподели, че е влюбена в прекрасен мъж, но за съжаление връзката им няма бъдеще, защото той е с 15 години по-млад от нея. Тогава бях на шестнадесет години и личният ми живот не беше нищо особено. Струваше ми се, че никой мъж не би се влюбил в момиче като мен: намръщено, сериозно и лишено от женственост. А толкова се нуждаех от любов! Може би защото бях пораснала твърде бързо, ми се искаше някой да ме привлече към гърдите си и да ме погали...


Никога няма да забравя онзи ден. Мама печеше пай в кухнята, когато на вратата се позвъни. Отворих, а на прага ни стоеше красив млад мъж с букет от бели лилии. Казват, че любовта от пръв поглед не съществува. Не, не е така. Когато се вгледах в блестящите сини очи, които усмихнато ме гледаха, осъзнах, че това е моят мъж. Именно за него бях мечтала цял живот. От кухнята излезе мама и целуна непознатия по устата. Така се запознах с Антон - любимият на майка ми. Господи, какъв чаровник! Щом го погледнех, имах усещането, че ток минава през цялото ми тяло. От този ден не можех да мисля за нищо друго, освен за Антон. Жадувах за прегръдките му, мечтаех за горещите му целувки, исках да бъда негова. Мисълта, че той беше любимият на мама, ме караше да се побърквам. А тя, доверчиво ми споделяше, че той е човекът, който е успял да излекува разбитото й сърце. Болеше ме да я слушам. "Дъщерята", която от много време спеше в мен, ревнуваше майка си от чуждия мъж, но пробудилата се жена, виждаше в нея своя омразна съперница. И една вечер, когато мама беше на работа, се случи това, от което се страхувах, но и което отчаяно жадувах: с Антон станахме любовници.


Няколко дни по-късно майка ми разкри истината. Не се развика, не се разкрещя, само ме помоли да напусна дома й. С Антон си събрахме багажа и се преместихме в друг град. Отначало връзката ни беше чудесна, но после лудата ни любов някъде изчезна. Антон вече не ми изглежда толкова привлекателен, както когато беше любовник на майка ми. Мисълта, че й причиних тежка морална травма, ме мъчи всеки ден все повече и повече. Не сме се чували от една година. А толкова искам да я прегърна.... Мамо, прости ми! Приеми ме пак!


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи